Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Niewspółmierne z efektami ubocznymi
nie polecam
:yay:
Przypominam ze to tyko moje osobiste doświadczenie i na inne osoby może działać inaczej lub wcale, Aha jeszcze podczas kuracji czasami brałam na noc 5-htp 100mg. To polecam tez doraźnie brać po nocce ze stimami/bk
Na upregulację i zmniejszenie tolerancji na ogół pomaga... odstawka. :D
Ale zależnie od receptorów są różne metody. Zasadniczo ogólnie antagonizm NMDA pomaga zmniejszyć tolerancję, ale gorzej z upregulacją. Tutaj temat jest ciężki i zależy od receptora lub konkretnej grupy tychże.
Nootropy z reguły nie są neurotoksyczne. Wręcz przeciwnie. Powinny wspomagać i naprawiać pracę mózgu.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Co do Noopeptu to próbowałam i nie zauważyłam działania w ogóle.
Piracetam > Noopept
Dawki piracetamu maksymalne domowe to bodajże 9g, ale zalecane to branie 1200 mg w konfiguracji 1-1-0 lub 2-1-0.
Z ciekawości polecam zapodać, oczywiście nie na początku, tak z 4x1200mg :-D jednorazowo
A stosowanie z innymi substancjami, to pewnie masz na myśli stymulanty i podobne. Tak, bo podbijają ich działanie. :)
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.