Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 54 / 1 / 0
Użytkownik Issachar żyje, najzwyczajniej w świecie zapomniał o podzieleniu się... brakiem efektów, jakie odczuł. %-D Oprócz okropnego posmaku, który udało mi się zapić dopiero po kilku minutach i kilku skrętach (delikatnych) bebechów zupełnie nic się nie podziało. Szkoda zachodu. Na pocieszenie dodam, że kilka dni później zażyłem 8g powoju Legutkowego no i on już poczesał przepięknie. :D
[align=]PSYCHODELA![/align]
  • 3406 / 535 / 0
To ten mam rozumieć, będzie dobry ? bo dziś akurat się natknąłem w biedrze.

http://pokazywarka.pl/3o5hyh/#zdjecie17632487

Wrzucam foto, bo coś nie mogę tutaj, błąd http
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 54 / 1 / 0
To zależy na czym Ci zależy, jak chcesz poczuć efekty na granicy placebo, lub ich brak - trafiłeś w dziesiątkę, a jak chcesz poczuć pełnie działania powoju to w ogóle nie zabieraj się za to biedronkowe ścierwo, tylko idź czym prędzej do sklepów, które zajmują się sprzedażą sadzonek, nasion, itd. i zaopatrz się w pestki marki Legutko, albo Rekwiat.
  • 65 / 5 / 0
Ten biedry w duzych ilosciach dziala ale bez fajerewerkow.legutko tak sa spoko
Uwaga! Użytkownik patrykkutkiewicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 535 / 0
Ok, rozumiem że szkoda żołądka.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 47 / 1 / 0
Odkopuje bo znowusię pojawił w biedrze,zarzuciłem 3 torebki,zmiksowane w pył zalane woda.Po 15 min czuć delikatne odrealnienie i wrażenie niezdarności. Dam jutro znać
  • 47 / 1 / 0
Jakby ktoś był zainteresowany nie działa,zero mdłości nawet,wypita zawiesina z nasionkami,wczoraj 6g dzisiaj 12,zero efektu. Mimo że dzisiaj była paczka z firmy legutko,o której jeden user pisał że aktywna
  • 54 / 1 / 0
Kidmorb, Legutko zadowala chyba większość userów, przynajmniej ja jeszcze się nie zawiodłem na ich powoju. Jak ocenisz smak nasion z Biedronki? Były mega cierpkie i wykręcające mordę? Pamiętam, że w zeszłym roku miałem problem żeby przepić ten ohydny posmak, może wynikał on z chemicznych środków do ochrony nasion.
  • 47 / 1 / 0
No właśnie nie,wypiłem zjadłem...były neutralne,jak brudna woda,same nasiona były kiepskie,ale szło to zjeść. Nawet w żołądku mnie nie kręciło. Co do smaku... błotnista woda jest chyba najbardziej trafnym okresleniem,ryja mi nie wykreciło.
  • 3 / / 0
11 marca 2016Kutaczboga pisze:
I jak tam, jebło w radar czy nie działa?
Co do tego dość długo mnie nie było z wielu powodów ale tak czy inaczej Powoje z biedry nie działają i nie są warte próbowania ze względu na duże bóle brzucha i praktycznie zerowe efekty nie polecam
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.