Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 394 / 10 / 0
Ooo, mam wenfla. Ale zamówiłem bk. Skończą się testy to zacznę kurację i zobacze jak ziółko będzie działać na wenflie.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 277 / 3
Brać bardzo silny antydepresant o masie skutków ubocznych tylko po to, żeby se zajarać? :gun:
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 394 / 10 / 0
Wenfla taka silna? Nie tylko po to to byłby 'skutek uboczny'. Może pomoże mi wnefla na mój beret :nuts:
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1864 / 699 / 0
Mi wczoraj po 5-htp w dawce 300mg lolo z kumplem wszedł wybornie to chyba będzie mój mix :gun: . No i zioło niweluje mdłości po 5-htp, a 5-htp nie dopuszcza do krzywej fazy :D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 394 / 10 / 0
I tak mialem w planach kupić 5htp, podkład 300mg przed palonkiem mówisz :D ?
  • 1864 / 699 / 0
Gdzieś tak by było, 100 z rana i 200 przed spotkaniem na lola. A jak już mieszać mj z antydepresantami to 5-htp wydaje mi sie będzie najlepszą opcją ze względu na małe skutki uboczne tego związku.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 2278 / 277 / 3
05 lutego 2017BetterThan pisze:
Wenfla taka silna? Nie tylko po to to byłby 'skutek uboczny'. Może pomoże mi wnefla na mój beret :nuts:
Może Ci pomoże, a może zryje beret bardziej. "Wenfla" jest silna, bo działa nie tylko jako selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny, ale także noradrenaliny. Szczególnie, że robi to bardzo wyraźnie i w zasadzie ad hoc. Powiększone źrenice przez około tydzień, mielenie zębami, bezsenność, brak apetytu, rozsadzająca energia. To nie jest lekki antydepresant. Szczególnie, że jego odstawienie przy wysokich dawkach to koszmar.
  • 394 / 10 / 0
Jeszcze rozważe walenie wenfla. Mam pake 37,5mg oraz pake 75mg. Nora mam pewnie rozjechane przez ciąg na 4f MPH + wład %-D
  • 1533 / 196 / 0
a co myślicie o paleniu na 20mg paroksetyny ewentualnie jeszcze na małych dawkach benzo ? :D troche sie boje próbować żeby nie złapać ciężkich schiz a giecik taki ładniutki sobie leży
  • 2278 / 277 / 3
Z mojego doświadczenia żadne benzo nie redukowało złych myśli po paleniu. paroksetyna może coś zdziałać, ale ludzie, ludzie... Czy wy widzicie, co wy piszecie? Usprawiedliwiacie i szukacie powodów do ćpania byle pretekstami. Jesteście uzależnieni. I tyle.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.