Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, chciałbym się zapytać was czy ktoś miał duszności po paleniu, od dłuższego czasu mam tak ze po zapaleniu jointa albo wzięcia bucha ze szkła , ciężko mi się oddycha lekko mnie wykręca, czuje dziwne uczucie po środku klatki piersiowej i czuje dziwny niepokój, odnoszę wrażenie ze się dusze ale wczoraj wszystko przeszło granice, zjaralem skręta z dziewczyna, zaczęło mnie wyginać już nie wiedziałem jak mam się ułożyć, otworzyła okno i po świeżym powietrzu było trochę lepiej ale wymarzłem tak ze po prostu zaczęło mnie telepać z zimna jak bym miał dostać hipotermii :\ takiego ataku dawno nie miałem , miał ktoś kiedyś podobnie?
  • 1544 / 198 / 0
wydaje mi sie że to zwykła wkrętka , twoj mózg wie że ostatnio po paleniu wystepowały duszności i szuka ich przy kolejnych próbach, oczywiście to tylko moje domysły. Ja też miałem dziwne akcje po paleniu, od różnego rodzaju bólu poprzez duszności do ciężkiej arytmi serca, porobiłem niezbędne badania i okazało się to mieć podłoże psychiczne. Tak więc albo palisz jakiegoś nasączanego sqna albo poprostu sb wkręcasz. Dla pewności możesz iść zrobić jakieś badania
  • 3 / / 0
Możliwe ze masz racje, czasem gdy wypije pare piw przed paleniem nie czuje tego a bez alkoholu mam dziwne wkręty, pracuje na noc i od 2 lat mam sporo stresu do tego siłownia itp myślałem ze to może nerwica sercowa, przed wczoraj paliliśmy to samo zioło i było ok wczoraj to już jakieś przegięcie i serce waliło mi jak szalone,Najbardziej denerwujący jest fakt ze kiedyś tak nie miałem o od ostatnich 2 lat mam taka dziwna schizmę, może palenie nie jest już dla mnie :rolleyes: :nuts:
  • 469 / 29 / 0
Nie pij kawy przed paleniem.
  • 3 / / 0
Nie pije kawy, biorę przedtreningowe która zawiera kofeinę i tauryne, pije ja tylko w dni treningowe ale przez w ostatnim czasie zakupiłem coffeine free bo miałem 1,5 miesiąca temu takie ataki bez palenia, szybszy chód i zadyszka, duszenie itp, wtedy to było zrozumiane bo kawa przed praca, przedtreningowki, alkohol , sport, palenie i serce miało prawo nie wyrabiać, jeszcze 2 tyg temu byłem w Polsce, nawet po mefie nie miałem akcji jak przy paleniu
  • 1544 / 198 / 0
też miałem piękne stany po paleniu aż do pewnego okresu, kiedy to paląc dużo myślałem ( za dużo ) od tego czasu palenie zawsze mnie schizowało i zapętlało krzywe myśli , poprostu już swoje widocznie wypaliłem i czas przestać może też tak masz
  • 3 / / 0
wlasnie ja mam identycznie, ale to od jakis 3 miesiecy. Zawsze normalnie mi sie jaralo, nie wiem czy to kwestia zimy i tego powietrza, ale tez wlasnie mnie tak wykreca, jakbym nie mogla powietrza wciagnac w pluca, a dziwi mnie to bardzo, bo jestem ze tak powiem doswiadczonym graczem i nigdy nie mialam takich problemow. Moze to juz rzeczywiscie koniec jarania ;/
  • 2278 / 278 / 3
Ja jak zwykle użyję kilku słów, których używam w każdym z tego typu tematów - "indukcja nerwic/depresji/stanów schizofrenicznych". Aż chyba założę zbiorczy temat. A wniosek jest jeden - nie palić cudownego zioła na raka, co nigdy nikogo nie zabiło, a tyle dobrych mord za kraty wsadziło, czy jakoś tak.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 393 / 10 / 0
Załóż. Bo te terminy się mnie tyczą. A chcialbym zapalić raz na miesiąć chociaż. A tu chuj, niedobra marihuana.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
Ja, odkąd pamiętam, nie mogłem palić marihuany ze względu na skłonności nerwicowo-depresyjne. Pamiętam za to, jak przepięknie smakowała na wenlafaksynie albo pregabalinie... Mam coś jeszcze dodawać?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
ODPOWIEDZ
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.