Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 278 / 3
Ja robię roztwór o znanym stężeniu i zapewniam was, że jest fajnie i dłużej, a i swoiste wejście jest. Kwestia gustu, macie rację.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 447 / 50 / 0
Nie nie znanym moglbys dac link jak sie tym onslugiwac?
Moj nos wlasnie czeka duzo chlora do przerobienia xd
Mowiac roztwor zapewne masz na mysli iv ? Czy nie wiem nie znam sie w dupe nie wsadzam kluc aie nie kluje, plebs z osoedla wciava nosem i wpiepszs lyzeczka
  • 714 / 46 / 0
I.V. nie, bo to daje szybkie wejście i szybsze zejście działania (tu zaznaczam, że sam nie próbowałem). Fenylo chodziło zapewne o P.R.
  • 447 / 50 / 0
A to pr to nie raz mialem lewaytywe i zle wspomnienia.

A jest mozliwe zrobienie sobie roztworu do nosa poprostu, bo nieraz bol jest niesamowity i kreske setke na 10x musze wciagac, zalezy od krysztala.??
Chodzi mi bardziej o chlory niz o mefedron jego jakos za bardzo nie lubie.
  • 393 / 10 / 0
Te wszystkie preparaty do nosa.... Tylko doraźnie. Nie wiem jak płukanie zatok wodą fizjologiczną. Prosta sprawa - wrzątek do miski, sól, i olejki eteryczne o tym już w necie. Łeb nad miską, ręcznik coby para wodna nie uciekała. Oddychać ustami, nosem. Powatarzac do skutku XD
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
31 stycznia 2017StrangeloveDr pisze:
I.V. nie, bo to daje szybkie wejście i szybsze zejście działania (tu zaznaczam, że sam nie próbowałem). Fenylo chodziło zapewne o P.R.
Zadne p.r., tylko zwyczajnie strzykawka lub pipeta, do napoju i chlust. Czekasz 10-15 minut i nagle jest charakterystyczne "to", które niemal równomiernie trwa 2 godziny. Potem kolejna dolewka i nos nie boli i zabawa lepsza. Spróbujcie.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 714 / 46 / 0
Czyli dojapnie per oral - nie przewidziałem, że można strzykawką sobie w ten sposób dozować. Zwykle po prostu albo mieszałem w napoju, albo kapsułka->bombka i alleluja ;)
  • 1674 / 106 / 0
01 lutego 2017Bigaffe1990 pisze:
A to pr to nie raz mialem lewaytywe i zle wspomnienia.

A jest mozliwe zrobienie sobie roztworu do nosa poprostu, bo nieraz bol jest niesamowity i kreske setke na 10x musze wciagac, zalezy od krysztala.??
Chodzi mi bardziej o chlory niz o mefedron jego jakos za bardzo nie lubie.
Musialbys popytac.
Wiesc gminna niesie, ze zalezy od kwasowosci substancji.
Dodam tylko ze jak lecisz 1 dzien, wysmarkasz co masz to sluzowka jest poraniona.
Jak palniesz kreske na to to krzyz na droge.
Posyp sobie chemia rane dloni %-)
01 lutego 2017BetterThan pisze:
Te wszystkie preparaty do nosa.... Tylko doraźnie. Nie wiem jak płukanie zatok wodą fizjologiczną. Prosta sprawa - wrzątek do miski, sól, i olejki eteryczne o tym już w necie. Łeb nad miską, ręcznik coby para wodna nie uciekała. Oddychać ustami, nosem. Powatarzac do skutku XD
Ten sposob tez dorazny.
Ja przeoralem jakies pol kilo chlorow, wiec wiem co na mnie dziala.
Tlusta masc (pieknie blokuje lejaca sie z nosa ciecz) i troche tabaki.
o plukaniu nie wspominam bo to podstawa.
Teraz lece co 2-3 dni na linomagu. Masc gesta.
jak stosowalem zwykla nivejke szybko schlo.

Wielonienasycone egzogenne kwasy tłuszczowe wchodzące w skład substancji czynnej, normalizują funkcje skóry i przyspieszają jej regenerację, poprzez swój udział w metabolizmie lipidów są niezbędne do utrzymania prawidłowego stanu skóry. Działanie to zależy w głównej mierze od zawartości niezbędnych kwasów tłuszczowych: kwasu linolowego i kwasu linolenowego. Wpływając również korzystnie na utrzymanie i regenerację naturalnej bariery skóry.

Urok farmaceutki w wieku 68 lat. Na tych 30 gr jade od 2 miesiecy i tubka ledwo naruszona.
W innej aptece spytalem to mi od razu jakies spreye ch.e muje proponuja.
02 lutego 2017Fenetylamina pisze:
31 stycznia 2017StrangeloveDr pisze:
Zadne p.r., tylko zwyczajnie strzykawka lub pipeta, do napoju i chlust. Czekasz 10-15 minut i nagle jest charakterystyczne "to", które niemal równomiernie trwa 2 godziny. Potem kolejna dolewka i nos nie boli i zabawa lepsza. Spróbujcie.
Nie wiem co gorsze rozwalony nos czy zoladek :)
A powazniej - w przypadku chemii z zoladek obciazam jak musze.
W prezencie na cale zycie dostalem kiepskiej jakosci sluzowke zoladka.
Jakakolwiek chemia albo cos kwasnego - zgaga pewna.
Co najciekawsze zoladek jest czulyglownie na to co napisalem wyzej - inni marudza, ze po obiedzie w pracy czy czyms maja zgage ja tylko po chemii (leki, dragi suplementy).
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
Zgage zawsze mam po spidzie

Dzieki fene , ale ja raz robiw kreska raz bombka, bombki bardziej wpierdalaja i na dluzej, kreaki daja wiecej stymulacji.ale narazie pcham swoja elektryczna hulajnoge bo mi zajebali akumulator i weszla mi bombka i siedze nie.moge wstac z mokrej lawki xd

A ten roztwor do nosa na bazie klefedronu to mozliwy jest ? Wchlonie sie rozpuszczony chlor ?

Random mi z kolega peklo 1.2kg od zeszlego stycznia wlasnie. Makabra.

A co do zdrowia nosa. Naprawde polecam sudocrem. Jest swietny albo bepanten. Sudocrem duzo tanszy i duzo wiecen, i jak was dupa zacznie piec po p.r to te ja mozecie nim :old: :old: Posmarowac.
  • 1674 / 106 / 0
Pewnie bym kontynuowal badania jakby nie radykalny spadek jakosci.
A tak niestety detoks %-)
Co do roztworu nie wiem - wpadaj do dzialu chemikow maja tam temat do luznych pytan wiec pewnie poratuja takim info.

* Co do pisania o ilosciac - poprostu zmierzam do tego, ze dbajac o zdrowie )(czy to nos czycwatroba czy zoladek) to skutki dragow wychodza, ale nie jest to tak dokuczliwe.
Glownie mowie o tych co kupia piatke klefa i sie swiat konczy bo im sie strupy robia, krew leci itd.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.