Dlatego przerzuciłem się na kręcenie w rękach, tytoń typu MacBaren czy Casablanca to co prawda koszt dwudziestuparu złotych + bletki i filterki, ale z takiego tytoniu można nakręcić coś koło setki, albo i więcej zrolowanych papierosów, do tego możliwość wyboru wielu smaków i rodzajów tytoniu. Mi taki tytoń starcza na półtorej tygodnia, ludziom palącym 2-3 paczki zwykłych papierosów dziennie, starcza na jakieś 3-4 dni. Po przejściu na rolowanie już nigdy nie wróciłem ani do paczkowanych papierosów, ani tym bardziej do kręcenia maszynkom,
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
okorekina pisze:W dzisiejszych czasach skręcanie tytoniu jest nie opłacalne, tytoń droższy od paczki fajek, do tego trzeba dodać bletki, filterki no i oczywiście maszynka plus czas to wszystko sprawia, że nie skręcam. I nie widze żadnych plusów skręcania papierosów
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
No więc... kręcę w tej maszynie jak mistrz i wychodzą swoje, oryginalne! Ubijam palcami delikatnie sprawdzając poziom nabicia, wkrena jest jak przy przyprawianiu potrawy, obracam w palcach by wyrównać ilości tyteksu :-D
Tytoń? Czarny PSik, dośc delikatny, słodkawy w porównaniu z niektórymi i nie czuć tak szczyną (amoniakiem), mało strzela, mało łodyg w opakowaniu, na Drumy etc. mnie nie stać.
Gilzy? Byle jakie, wszystkie mają podobnej długości (żenującej, bo nie obejmuje całego pomarańczu, a z drugiej strony dobry, bo można wypalić do linii) filterek.
Zajebiste w skrętach jest rytualne kręcenie każdego z pieczołowitością i sercem oraz krótki filtr umożliwiający palenie do żółtych paluchów. 20-30 papków dziennie.
Odrywający się kaszel, delikatny, niebiański zapach wokół ciała, pomarańczowa otoczka wokół palca wskazującego i fuckensa, wszystko jasne!
Może zrobimy konkurs kto najszybciej ubije w maszynie idealnego szluga? :D
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Blanty potrafię kręcić, ale fajki to trudny interes.... w sensie, tyle materiału marnuję, że bezzsensu.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Podziwiam holendrow ktorzy kreca w jednej rece nie patrzac nawet co robia , a mistrzostwo swiata to szlug skrecony w kieszeni kurtki - po wyciagnieciu tylko poslinic i delektowac sie tym gownem jakim ogolnie jest tyton.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.