Czy znacie coś, po czym na pewno nie dostanie się erekcji, ale jednocześnie nie robi syfu w glowie, nie zamula i mozna biegać, skakać, rozmawiać, recytować? Ja znam z tych testowanych na sobie jedynie 6-abp, gwarantujący totalny opad, ale ledwo mogę po tym stać na nogach.
dodatkowo jeszcze walory artystyczne występu może podnieść tylko nie wal za dużo.
albo odnośnie walenia to może przed występem małe szuru bury też pomoże
edit 1.wiem że miało być bez szczegółow ale co będziesz z jakąś dupeczko nago też grał?
ale temat. hyperreal w formie.
Ale opioidy, MDMA, benzo... tego typu sprawy. No chyba, że podniecenie przez stymulanty/extasy działa ci pozytywnie na wzwód to zazdroszczę :D
Mogę podpowiedzieć mnóstwo substancji po których nie staje, tylko czy sam dasz radę stać na nogach? No nie wiem, oj nie wiem,
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Wystapiłbyś wtedy przed publicznością z mikro kutasem co mogłoby być nieco.. upokarzające XD
Ja proponuję opio
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Małe dawki DXM(<150mg) też powinny zadziałać, apo takiej ilości nie powinno być problemu z czymkolwiek innym, tylko najpierw tzw. próba uczuleniowa, bo dla niektórych wystarczy nawet małe, żeby odczuć efekty
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.