Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Jestem ciekaw gdzie można legalnie kupić psychodeliczne grzyby poza Holandią? Natknąłem się na informacje, że podobno w Anglii, Norwegii oraz w Szwajcarii handel nimi jest legalny. Czy natomiast w Niemczech, Czechach albo gdzieś jeszcze - w najbliższym naszym sąsiedztwie - można legalnie
nabyć jakieś halucynogenne grzybki, tak jak to się praktykuje w Holandii?
Mam nadzieję, że kiedyś będą w Polsce tak samo legalne i dostępne, jak Holandii. Oby jak najszybciej!!
Pozdrawiam
Ze strony www.everyonedoesit.com:
Section 21 of the UK Drugs Act 2005 came into force on the 18th of July 2005. With the introduction of this new law we can no longer supply fresh magic muchrooms, truffles or grow kits which contain psilocin or an ester of psilocin.
Section 21 does not apply to fly agaric mushrooms and Pantherina Mushroom as they do not contain psilocin.
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Czemu tego nie widzicie? Legalizacji nie chcecie.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.