Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zablokowany
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
neUv pisze:
na dniach bede testowal:
100mg amfetaminy przez nosa, po 0,5 h 200 mg kodeiny wyekstraktowanej z Antidolu, po 0,5 h 40 mg morfiny zapodane przez anus:), nastepnie znow w odstepie 0,5 h dxm 60-100 mg. to bedzie moj pierwszy raz z dxm.
co myslicie o takim polaczeniu??
kody możesz wogule nie poczuć, to strata kasy, co do reszty to sie nie wypowiem bo nie testowałem

[Depresanty - Miksy]
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
saboteur pisze:

próbowałem pierwszy raz tydzien temu dziala super,mimo ryzyka wystapienia tzw zespolu ser. :).
lepiej sie zastanow, bo niechcacy (albo chcacy) wrzucisz za duzo dexa i skonczysz w szpitalu. nieprzyjemna perspektywa, prawda?

[Depresanty - Miksy]
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
czy można bezpiecznie miksować tramal z lorazepamem?? konkretnie mam na myśli 500 mg tramadolu, który już przyjąłem i chcę dorzucić 1 mg lorafenu. Nie mam ani na benzo ani na tramal tolerancji. Ten lorafen dostałem od lekarza nie chce sie naćpać jem go terapeutycznie od wczoraj
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 2 / 0
Witam.

Ostatnio zdarzyła mi się taka sytuacja, że planowałem zażycie 0,75 mg alprazolamu, aby sprawdzić jak podziała na mnie w pewnych okolicznościach (mam fobię społeczną), jednak nie zrobiłem tego. Natomiast doszło do tego, że spożywałem tego dnia alkohol w ilości niewielkiej (lampka wina).

I stąd wynika moje pytanie: co by się stało, gdybym wypił taką ilość alkoholu, wziąwszy jakieś kilka godzin wcześniej alprazolam we wspomnianej dawce - czyli będąc wciąż pod wplywem tej benzodiazepiny? Wiadomo, że nie wolno łączyć benzodiazepin z alkoholem, bo grozi to m. in. amnezją następczą, ale czy także przy takich małych dawkach?

I jakby się sprawa miała z dawką 1,5 mg lorazepamu?

Pozdro

[0,75 mg alprazolamu lub 1,5 mg lorazepamu + alkohol: czym to grozi?]
Uwaga! Użytkownik tw.agent nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
sądze że alkohol i benzo mocniej by cię kopnęły, jednak przy takich dawkach amnezja spotkać może chyba tylko kogoś naprawdę wyjątkowego:D

https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
uważam, że amnezja trafi się mu raczej napewno, obudzi się kaukaskim burdelu robiąc pałę binladenowi

GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
przy takich "śladowych" dawkach nic specjalnego Ci nie będzie. Chyba że jesteś wyjatkowo wrażliwy na benzodiazepiny

Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
tw.agent pisze:
Witam.

Ostatnio zdarzyła mi się taka sytuacja, że planowałem zażycie 0,75 mg alprazolamu, aby sprawdzić jak podziała na mnie w pewnych okolicznościach (mam fobię społeczną), jednak nie zrobiłem tego. Natomiast doszło do tego, że spożywałem tego dnia alkohol w ilości niewielkiej (lampka wina).

I stąd wynika moje pytanie: co by się stało, gdybym wypił taką ilość alkoholu, wziąwszy jakieś kilka godzin wcześniej alprazolam we wspomnianej dawce - czyli będąc wciąż pod wplywem tej benzodiazepiny? Wiadomo, że nie wolno łączyć benzodiazepin z alkoholem, bo grozi to m. in. amnezją następczą, ale czy także przy takich małych dawkach?

I jakby się sprawa miała z dawką 1,5 mg lorazepamu?

Pozdro
Czym grozi? Teoretycznie - depresja oddechowa a co za tym idzie śmierć...

A w praktyce to niewiadomo - nie znamy Twojego organizmu (każdy organizm trochę inaczej metabolizuje leki) ani nie znamy Twojej tolerancji na agonistów kompleksu benzodiazepinowego (przyczepiają się tam: benzo, barbiturany, alkohol).

P.S.
Dawki w sumie niewielkie... My razem z kumplem to jedliśmy po kilka Kloniaków 2mg i do tego morze alkoholu i nic nam nie było (prócz urwanego filmu i odpierdalania manianów).

Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanKalahan »
Ja jeszcze w październiku zanim podjąłem trudy odwyku, też zeżarłem z 15 2,5 lorafenów albo i więcej, i ze 3-4 red bulle, tyle że przez cały dzień żarłem. Czułem się powiedziałbym, hmm, normalnie. <RyszardLegutkoNieLubięTolerancji>

Wieczorem byłem na imprezie, ale jako kierowca, więc nic nie piłem. Nuda. Nagle patrzę - na stole sok grejpfrutowy - myślę sobie jestem uratowany. :) Nalałem sobie szklankę, wypiłem ćwierć i tak mną zaczęło jebać, że resztę odstawiłem. Gdybym wypił całą to chyba bym zaliczył zgona. Od soku grejpfrutowego %-D

-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 46 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: tw.agent »
Rozumiem. Ale myślę, że mimo wszystko lepiej nie łączyć tych substancji. Lepiej.

Uwaga! Użytkownik tw.agent nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.