uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
se łuk i szczały wejć an drzewo i wyszczelaj złodzieji jak kaczki
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 52 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: GhostFace »
bueheheh ale sie usmialem czytajac ten watek :-D

SIC PEOPLE RULEZZZ!!!! :-P heheh
Livin Life In A Fast Lane
  • 77 / 1 / 0
Właśnie zakończyłem sezon. Ukradli mi trzy krzaczki: dwa po 50 cm i jeden 100 cm który okazał się facetem. Jak znajde cwela to go zajebie chuja pierdolonego i mu z ryja poranną mgiełke zrobie kurwa mać :'(
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Heh, a może prądem ich pieścić. Kopiesz mały dołek, zabezpieczasz go folią i wstawiasz do środka akumulator. Podłączasz do niego dwa druty i podłączasz do roślinki :-D Im się nic nie stanie, a jak ktoś nieuważny chwyci to jak zwierzyna, pewnie się mocno zestresuje. Ew. można zostawić karteczkę pokrokju Złodzieju!... gorzej jak policyjny pies tropiciel znajdzie, to może być problem. Ew. można zrobić potykacz podłączony do źródła prądu.
minus- nie wiem jak długo akumulator będzie działał

Inny sposób? Zraszać liście substancją która tylko po podaniu innej substancji staje się obojętna. Jak ktoś zakosi to się przynajmniej otruje. Ew. poświęcić parę topków i polać je cyjankiem %-D
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 5 / 0
o kurwa to by było cos :D cieszy sie że ma jaranko za darmo pali a tu zonk i zdech pies
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rasta_Boy »
jakies huje obrabowały mi spota KURRRRRWAAAAA ;( zastałem wyrwane krzaki a w tych dziórach powpierdalane kurwa patyki o_O a jeszcze 3 tyg im brakowało a tu chÓj
Coco jumbo i do przodu! – to moje hasło
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
jedyna rada to: zaminować teren
a czym, to już w waszej kwestii
ja myślałem o minach przeciwczołgowych, ale można też takimi naturalnymi, dziki też by spierdalały od takiego, no i tanio, bo po co załatwiać sprawę w domu jak można najebać na spocie %-D

..gorzej jak nie wytrzymasz i wyleci nogawką ;]
Ostatnio zmieniony 10 września 2007 przez gringo, łącznie zmieniany 1 raz.
לאכול חומצה!
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Mi raz na spocie nzajebali 3 krzaki ale co najgorsze to snilo mi sie ze zachodze na miejscówke a tam puste doniczki Powiem ze ten sen mialem o 12 popoludniu Przyszedlem o 13 na spot i okazalo sie ze krzakow nie ma a co najlepsze byly swieze slady ze ktos byl tu chwile przedemna.Dodam jeszcze ze tydzien wczesniej kumplowi zajebali 10 krzaków i o dziwo takze mu sie to snilo .Sny sa chyba prorocze ;D
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Sny sa chyba prorocze
albo lunatykowanie... %-D :-p
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
kapo pisze:
Mi raz na spocie nzajebali 3 krzaki ale co najgorsze to snilo mi sie ze zachodze na miejscówke a tam puste doniczki Powiem ze ten sen mialem o 12 popoludniu Przyszedlem o 13 na spot i okazalo sie ze krzakow nie ma a co najlepsze byly swieze slady ze ktos byl tu chwile przedemna.Dodam jeszcze ze tydzien wczesniej kumplowi zajebali 10 krzaków i o dziwo takze mu sie to snilo .Sny sa chyba prorocze ;D
ja to widze tak ze pewnie okolo 10 cos przycpales, poszedles na spota, spaliłes wszystko sam, wrociles do domu, padles na glebe (tak zwany zgon) obudziles sie o 12,12 i pierwshe co pomyslales "ktos mi gande ojebal" hahaha kumpel tak samo pewnie :)
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).