Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2976 / 256 / 0
Ktoś tam wspominał że nie opłaca się podawać solo benzo iv, ale wejście midazolamu jest bardzo przyjemne :D Na peaku jakiegoś opio nie-dożylnego typu koda też pewnie byłoby si, a z majką w jednej pompie na pewno wzmocniłoby sedację i się ładnie skomponowało. Plusem nad rolkami jest fakt, że łatwo je przerobić do strzała i wystarcza do tego woda :)
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5975 / 1234 / 43
Ja bardzo miło wspominam podawanie diazepamu dożylnie w szpitalu.
Zastanawiałem się po jakim benzo czuję smak migdałów w ustach.
Okazało się, że było to relanium. Bardzo przyjemny "wjazd", rozluźniający wszystkie mięśnie.
05 maja 2016lapidem pisze:
Nic mnie w życiu lepszego nie spotkało niż 40mg diazepamu dożylnie na SORtowni
O to mi chodziło.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 148 / 8
kiedyś rolki przerobiłem do iv w spirycie, podgrzewałem, potem ostudziłem, dodałem gliceryny, w pompkę i bach w kabel. lekko piekło ale znośnie, wejścia jako tako nie było mocnego bo już wcześniej chyba z 10mg pod językiem rozpuszczałem, czułem diazepam mocno ofc ale szału jednak nie było, czułem się bardziej uwalony i tyle, specyficznego wejścia nie było więc ogólnie się to nie kalkuluje. chyba że na trzeźwo benzo ze szkła w solidnej dawce bo bawienie się w przerabianie to strata czasu.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2017 przez cbsz, łącznie zmieniany 1 raz.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 2116 / 634 / 0
O, tu się wypowiem z doświadczenia.

Bez opio w pompce (jednej) nie ma co, natomiast rolki przerobione z żółtych piątek w połączeniu z majką działały świetnie; choć wiadomo, że fajniej z ampułek. Dodawałam gliceryny aptecznej do tych DIY, żeby nie piekło; trudno tu wyczuć proporcję taką, by nie 'zakleić' igły o małym świetle, a jednocześnie nie syczeć z bólu.

Natomiast klonazepam, alprazolam - jak widzę, że ktoś chce to przerabiać na i.v.... :nuts:
Nie sprawdzając nawet jaka jest rozpuszczalność w wodzie, ale niektórzy muszą mieć wszystko jak na tacy; a potem to SOR, bo nie wyszło. No, ale...
klonazepam dożylnie to tylko jako specjalna postać Rivotrilu.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1345 / 148 / 8
benzo sterylne ze szkła wraz z dobrym opio w jednej pomce to taaak psze pani :-) chciałbym bardzo.
coś takiego to bym przyjął w strunę prócz kota który rozdziewiczył moje okablowanie.
rozpuszczalność w wodzie? benzo chyba tylko w alko daje radę dla zwykłego śmiertelnika.

We are eternal
  • 2116 / 634 / 0
Midazolam - polecam poczytać i w sumie sprawdzić też. Było jeszcze jedno, ale... nie pamiętam. ;-)
BTW, midazolam sprzedają w ultraćpuńskich opakowaniach, w sensie - ilościowo... A, zobacz sam i się zdziw.

Znalazłam za to idealne opakowanie do takich roztworów. spray można przekreślić:
[ external image ]
:-D
odtrącam rok za rokiem.
  • 1345 / 148 / 8
najgorzej z dostępem. wywalczyłem alprę i benzo od rodzinnego i na głębszą wodę się nie rzucam. brak floty, lekarzy itp :-/

We are eternal
  • 2116 / 634 / 0
Mam nadzieję, że na NFZ elegancko. ;-) "alprę i benzo"? :-D

Bromazepam w dalszej kolejności powinien iść bez problemów. Jak chcesz pobawić się z barbi, które pozostały, to znajdź lekarza bardzo starej daty i zacznij gadkę, że "te dzisiejsze wynalazki to jakieś dziwne są" - wiadomo jak dalej. A jak chcesz dalej gadać, to -> knajpa.

@temat - midazolam i coś jeszcze, na BL elegancko wyjaśnili dlaczego się rozpuszcza - http://www.bluelight.org/vb/threads/764 ... solubility. Nie pamiętam jak z rozpuszczalnością klonazolamu, patrząc na odpowiednik to byłabym sceptyczna, ale to i żyły to proszenie się o kłopoty. Duże. Rozpuszcza się na pewno w glikolu i spirycie.
odtrącam rok za rokiem.
  • 712 / 83 / 2
W wodzie rozpuszcza się midazolam i klorazepat z benzo i tyle. Reszta z alko trzeba jechać.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 148 / 8
@jamedris byłem trochę porobiony ;-) oczywiście że chodziło o alprę i Bromazepam. dokładnie bromka dostałem jako dodatek do kuracji alprą.

We are eternal
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina