mi sie wydaje ze moga byc zagłośne!! a potrzebuje zeby byly ciche!!
oraz extrat x 15 w TANICH CENACH ,zainteresowanych zapraszam na gg 9818110!!! pozdro
bedzie glosne, ale da sie to zmienic, obnizysz obroty i bedzie git]
Tylko ja zabardzo niewiem jak to sie robi!!
oraz extrat x 15 w TANICH CENACH ,zainteresowanych zapraszam na gg 9818110!!! pozdro
przy dobrej konfiguracji w pokoju 10m na sredniej mocy po otworzeniu drzwi czuje sie jakbym wchodzil do laboratorium Intela, seria, no i na dodatek jak sie skuje to jest pilot ktorym moge sie pobawic :)
kruczy pisze: to zalezy od tego czy zrodlo pradu jest prosto z sieci, czy z zasilacza. jezeli zasilacz, a pewnie takie wlasnie sa, to trzeba kupić albo zasilacz stabilizowany za ok 15zet, albo regulator obrotow za 10 zl.
obroty . A za pomocą zwiększania - zwiększasz :). Ja mam taki 0,5A do 3x92mm każdy niecałe 0,2A i daje rade.
Nie grzeje się za bardzo a obroty reguluje się za pomocą przesuwanego suwaka umożliwiającego wybór różnego napięcia od 12V do 3V. Na 3V chodzą miodnie :).
dodano:
Czy opłaca się stosować jonizator z jakiś innych względów oprócz zabijania zapachu ?
Mam zamiar zastosować CO2 system w swoim BOX`e i chciał bym wiedzieć czy to się nie pogryzie ze sobą ?
...
Pytam bo na górne wiatraki będą stosowane okapowe filtry węglowe i jestem ciekaw czy warto w to inwestować kasę? Czy jony ujemne przełożą się na jakość/ilość plonów ?
# Dostosowane do zamkniętych pomieszczeń do 20m2
# Działa do 8 tygodni
# Produkt naturalny, bezzapachowy
# Wyprodukowane w UE
zapraszam do przetestowania, mogę podesłać próbki dla moderatorów jeżeli są zainteresowani zapraszam na prv.
http://allegro.pl/wklad-weglowy-10-blok ... 97429.html
da radę zapachowi z jednej roślinki? box malutki - 0,0432m2
nie mówię o kompletnej neutralizacji zapachu ale tak, żeby mocno nie waliło po nosie ;)
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.