[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
no ale też jestem zdania że ten jakże cudowny smak jest nadawany głównie przez paracetamol
ale też jestem zdania że ten jakże cudowny smak jest nadawany głównie przez paracetamol
Proponuje zrobic test, w kieliszku wody rozpuscic apap i ze smakiem wypicxD
Pogryziony Antidol - smak najchujowszy jaki miałem w gębie... To pewnie przez paracetamol.
Pogryziony Thiocodin - chujowe to, ale lepsze od pogryzionego Antidolu.
Ekstrahowany Antidol - nie przeszkadza mi smak, piję bez obrzydzenia, lubię ten smak, nigdy nie miałem odruchu wymiotnego.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.