ODPOWIEDZ
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie palem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 802 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
kiedys te:
[ external image ]

teraz rozne..tanei ...zazwyczaj viceroye albo paramount(najczesciej)

kiedys dobre byly tez L&M...ale teraz jakos mi nie smakuja
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jeffa cookie »
L&M niebieskie od ruskich
ale w sumie to mi chyba bez różnicy
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
Ej a mi kiedyś stary mówił (ze 2 lata temu) że są takie szlugi (tylko podobno teraz nielegalne) MULTIFILTRY - czy jakoś tak ,Podobno zawierają opium %-D czy to prawda ??
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SweetVanilla »
Camele niebieskie. Wole placic 5gr więcej niż za te zasrane L&M lighty, które ostatnio zjebaly się krótko mówiąc.
Slyszałeś ? Spadające gwiazdy są dobrą wróżbą, więc wypowiedz życzenie, kiedy patrzysz w lustro...
  • 52 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: GhostFace »
L&M , Malrboro, Chesterfieldy, PallMall, kurde coraz drozsze te fajki..i coraz mniej z nich pozytku:/
Livin Life In A Fast Lane
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Titan »
Camele - ostatnio jedyne sluszne papierosy, imo :)
Uwaga! Użytkownik Titan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 8 / 0
orkat pisze:
najlepsze były fajki CRAZY , niestety juz tego nie ma
kurwa, smakowalo ci to? syf z niemiecka banderolka przyuwazylem na dworcu pko w gdansku
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Niegdyś Pall Malle, L&M. Czasem jakieś mentolove Cristale. Teraz już rzadko się zdarza, bo podrożały :'( Trzeba się zadowolić Nevadami. Ale ogólnie to rzucam i palę bardzo rzadko już :-D Jestem z siebie dumna!
  • 173 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
ja papierosów nigdy, czasem melasa nakhla cytrynowa
Psyc[H]oaktywni
ODPOWIEDZ
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.