Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1533 / 196 / 0
Przyjmowałem ostatnio 4-cec sniffem, na pierwszy rzut poszlo kolo +/- 100mg
coś tam smyrneło po głowie ale zanim sie zaczeło juz sie konczyło, po około 20 minutach dorzutka okolo 80mg , i to samo smyrneło i puściło , przez noc poszłedł niecały 1g i poza takim nijakim speedem nie ma sie czym zachwycać , ogolnie nie polecam nie warte pięniędzy
  • 1141 / 116 / 0
Re: 4-CEC
Nieprzeczytany post autor: Static »
Chciałbym jakoś podsumować całość...
W imieniu wszystkich szanujących się miłośników beta-ketonów, chcę dać czytelnikom forum do zrozumienia pewną kwestię. Mianowicie 3-cec oraz 4-cec są to substancje NIE NADAJĄCE SIĘ DO NICZEGO ZUPEŁNIE!!!
O ile 3/4cmc porobi na jakiś czas, to te cec-gówna wyglądają tak (dla ciekawskich, którzy nie próbowali):
SNIFF ---> OOO ZARAZ COŚ WEJDZIE ---> O, PRZESZŁO ZANIM COŚ WESZŁO...
Dorzutki? Nic nie pomagają!
Większe dawki? Nic nie pomagają!
Oralnie? Nic zupełnie!
I.v lub per rectum nie próbowałem, więc się nie wypowiem, ale myślę, że szału by nie było.

A teraz prośba do ludzi, którzy zastanawiają się nad zamówieniem tego shitu:
NIE RÓBCIE TEGO!!! Klefedron (4/3-CMC) NADAL JEST LEGALNY!!! NIELEGAL TO ŚCIEMA!!!
Wkurza mnie to, że ktoś to w ogóle zamawia, bo sklepy to wciskają klientom i to reklamują, a oni tego nawet nie powinni produkować bo to jest SYF!!! Niekatywny szajs.

Każdy grosik wydany na tę substancję i czas przy niej spędzony to totalna strata czasu, dlatego zostawiam tu swój ostatni post.
Jeżeli nie wierzycie człowiekowi który swego czasu to sobie zamówił to sami przepierdolcie hajs na marne i się przekonajcie. Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
2sklepyna pewno maja 4cmc.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Re: 4-CEC
Nieprzeczytany post autor: lukcez »
STANOWCZO ODRADZAM BRANIE TEGO GÓWNA.

Faza bardzo słaba (piszę to jako osoba która nie ma żadnego doświadczenia z RC) a efekty uboczne tragiczne. Dzisiaj szósty dzień po wzięciu i dopiero zaczynam wracać do siebie.

W tym wątku więcej szczegółów: problem-ze-snem-t51639.html

Jeszcze raz odradzam!

Pzdr,
l
  • 1676 / 106 / 0
BO WALICIE GOWNO Z CHINSKICH LAB
nie ma opcji zeby bylo nieaktywmne etkatynon (EC)
byl aktywnby, Dodanie grupy chlorowej wzmocni dzialanie.

Znow sie pojawi placzek co bedzie sie smiac ze hejtuje sorty, ale nie moja wina, ze 90 proc ;ludzi zamawia tam gdzie najtaniej.
Dobry 4cec dziala krocej i slabiej niz 4cmc ale nadal dziala.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Najpierw spróbowałem 150mg samego 4CEC, lekka stymulacja, ale bardzo słabe odczucia, żadnych faz. Potem zmieszałem 100mg ze 200mg klefedronu i było bardzo przyjemnie. Wjazd ze 2 razy lepszy jak przy samym 4CMC chociaż "pożądnych" odczuć nie wzmocniło, a następnego dnia (a de facto 5h pozniej) poszedłem na próbne matury bez żadnego problemu.
  • 3 / 4 / 0
4-CEC jestem antyfanem strasznym. Gówno największe, nieważne od kogo i jaką ktoś synteze zajebistą zrobi. Ten Twój mix to powinieneś mieć troche inny. Mianowicie 4CMC zmixować z... Większą ilością 4CMC. Dalej mi się nie chce pisać na temat tego gównianego środka, poprzednicy negatywnie nastawieni według mnie napisali wystarczająco negatywów na temat tego g...ówna. Pozdrawiam.
  • 447 / 50 / 0
Eh vendor mnie zabrubkowal bo chce e odzyskac swoje dawnego klienta

4 cec dziala tak kurwa dziala , jestem w tygodniowyn ciagu cpunskim od psycho po rozne sorty 3 cmc i 4 cmc i 4 cec mnie wlasbie jebnal bardzo pozytywnie, mozr mam zloty sort ?
Albo pomylilem worki ?
Albo juz nie czuje roznicy i jestem przecpany jak jebana swinka xd
Xd dziala snifniete 350 nienachalana stymulacja, ale fajnie coa robic daje przyjemnosc z pracy. Cofam swoj ostatni komentarz
  • 4807 / 267 / 0
Dziwne że ktoś się interesuje jakimś badziewiem skoro do dyspozycji są działające klefedrony.

350mg sniffem, Jesus Maria. Naprawdę niektórzy mnie zadziwiają.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1141 / 116 / 0
> legalny klefedron w internecie co KLEPNIE ale nie kupie gdzie ten CECA wezme
> "jebać tego klefa, kupie se CEC kurwa bedzie dobre na 100% HEHE"
> O CHUJ SŁABE GÓWNO! Co mi sprzedali napisze im na forum że to chujowe je!
> dobra 700mg sniffem bo chyba mnie nie jebnie wcale
> eh tam na granicy placebo
> gówno żem kupił
:(

Mnie też TheLight zadziwiają. Ja to próbuje sobie w głowie poukładać jako żart :D
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.