Może trochę prawdy w tym jest, ekipa przez moją nieobecność (2 lata) strasznie się zmieniła, jednak ktoś musi wykonywać tą brudną robotę. Skoro zgadzasz się z tym śmieciem powyżej to dobrze, że nie chcesz być/nie jesteś moderatorem. Już lepsza gimbaza niż takie śmiecie jak wy ;) - dejvis
A Ty, Kolego z Bytomia też w szczenięcych latach miałeś durne pomysły (jak większość z nas tutaj).
Twoja słynna przygoda z ropniem na dupie, po antku im też mogła się skończyć różnie. Pewnie poważniejszych okazji do zgonu było znacznie więcej...
Żal dzieciaka [*].
The dream is gone
mniemanolog pisze:Nie wiem jak trzeba być zdegenerowanym, by cieszyć się ze śmierci jakiegoś dzieciaka, którego zna się tylko z jego postów. To obrzydliwe!
A Ty, Kolego z Bytomia też w szczenięcych latach miałeś durne pomysły (jak większość z nas tutaj).
sprawdzone_info pisze:Kolego, ja jak zdechnę to możecie tutaj śmieszkować i opluwać mnie, będę miał wyjebane w to. Jesteśmy ćpunami i taki jest nasz los, że czasami ryzykujemy.mniemanolog pisze:Nie wiem jak trzeba być zdegenerowanym, by cieszyć się ze śmierci jakiegoś dzieciaka, którego zna się tylko z jego postów. To obrzydliwe!
Mam dla Ciebie idealne rozwiązanie - nie podoba się - wypierdalaj - dejvis
Nadczłowiek pisze:Tak się kończy wpierdalanie chińskich proszków na wagę dzielonych przez Sebe w garażu. xD
Taki mądry był, a nie żyje. xD Dobrze, że zdechł, jednego śmiecia mniej.
warn! brak szacunku do osób zmarłych,spam
kolejne obrażające osoby zmarłe posty ,będą karane warnem
Emsi
I nick NADDCZLOWIEK. Wiesz kim jest nadczlowiek ?
Widac, ze nie.
Ch.. kogo interesuje Wasze podejscie do zmarlych. Przyjelo sie ze pisze sie o nich z szacunkiem lub nie pisze, wiec to USZANUJCIE.
Przy rejestrecji zaakcepotowaliscie pewien regulamin i pewne zasady wspolzycia spolecznego - nie podoba sie ? to wypierdalac.
Dla mnie to mogly byc samotne matki, 12to latkowie albo nieslubne dzieci Hitlera.
Chuj to kogo interesuje.
Kazda smierc - KAZDA to tragedeia.
Dla Was jak i dla tych ktorzy nie zyja t9 nie problem ale ich znajomi, przyjaciele i rodzina to inna sprawa.
Wiec jak wam nie pasuje ryje w kubel a nie pchac sie ze sloma wystajaca z buciorow.
ps kiedys zrozumiecie, ze ludzie nie dzuiela sie na kumaczy, doswiadczonych czy cpunow tylko wyglada to inaczej, ale to juz poczekamy jak Wam zacznie meszek pod nosem sie pojawiac.
---
Amen
Jak kto chce mi warna wlepic - smialo.
Duce pisze:Reisende pisze:Nie podejmuj aż tak radykalnych kroków, Duce.
Jeden znajomy jeszcze do pierdla poszedł, to wszystko uświadomiło mi, że życie to jednak nie jest taka radosna zabawa jak mi się wydawało jeszcze kilka lat temu...
U mnie podobnie z tym ze dwoch polecialo do puszki... A w erze stacjonarek moj najlepszy kumpel jebnal samoboja po 3 miesiecznym ciagu na kanna.
Co do Marlboro to kolejny moderator ktory odpadl z narko gry. Drug game is dirty. Weszlo na rynek jakies jebane U4 i zbiera swoje zniwo, byly te pochodne fenta i nie bylo takiego koszenia jak teraz. @Missiv napisala ze prawdopodobnie przedawkowal wiec nikt tu nie snuje teorii, co innego mogl przedawkowac jak nie opio? Ewentualnie opio+benzo...
R.I.P Marlboro_Red, niech Ci ziemia lekka bedzie.
@Missiv, podasz wiek ?
Najbardziej szkoda mi rodzin cpunow, my swiadomie igramy ze smiercia ale nasze rodziny niczemu nie sa winne. Pochowac wlasne dziecko to musi byc dopiero bol :/
Przyjelo sie ze pisze sie o nich z szacunkiem lub nie pisze, wiec to USZANUJCIE.
10 lat temu jak pierwsi moi znajomi z tematu umierali po przećpaniu czy samobójach może mnie to wzruszało, ale jak tych śmierci było kilkanaście, często z własnej winy, niewiedzy, nieuwagi - to co, mam płakać? Nie można zauważyć, że coś nie tak się dzieje?
Jednego smiecia tu mamy a 2 innych mu przyklaskuje.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.