Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
http://tedrc.com/wp-content/uploads/2016/05/4cl1.jpg
ja mialem takie cos
2 snify i reszta kibel.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
Qrv, po każdym wapowaniu wyskakują mi krosty na języku. Miał ktoś coś takiego?
  • 1676 / 106 / 0
A miales kiedys zjazd bez fazy. ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 5 / 0
No powiem.... Jestem w w trakcie testowania, poszły łącznie 3 snify kolejno 25-50-70 mg na sredniej tolerce. Po 25 czuc pierwsze efekty, zauważalna stymulacja, empatia, po 50 juz jestem w takim stanie że muszę robic cokolwiek. Po 70, wjazd na serducho. Ogolnie alfę brałem raz ale wpierdzielalem caly dzień i kosmicznnie zly zjazd mnie od niej odstraszył. Co do 4 cl-pvp noska nie szanuję, sądzę że dla przeciętnego zjadacza ketonow wiiekszy sens maja dawki 40-80 mg. Serducho bije, nie przyjemnie to na pewno. Ogolnie dziwnym przeżyciem jest to ze dostaje po niejj przyjemnych dreszczy. Od alfy jest słabsza w samej stymulacji i coo najważniejsze wywołuje mniejszy nieogar psychicznny. Moze. To kwestia ze jestem na klonach? Moze ze alfy przypakowalem kolo 80-90 na raz, za pierwszym razem i zrobilem ze znajomym jedynkę w jeden dzień? Konkretnej napisze jutro jak będę po. Ogólnie w mojej ocenie ergonomiczny, zauważalnie wywalajacy z bucików stim, z obrzydliwym smakiem, dość nie przyjemnym wjazdem na ciało. Obawiam sie koszmarnego zjazdu jak po 500mg alfy/penty. I jeśli tak będzie to jest nie warte tej katorgi. Ale zeby spróbować ok. Ostatnio skosztowalem 4-fpm i to bylo coś ładnego i fajnego :) a. Cl'ka stestuje jeszcze PR, a znajomy wapo
Uwaga! Użytkownik Hejtojawitaj jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Wapo nie radzę testować szczur poczuje jedynie strucie ale jak chcesz..
4fpm? 4f-MPH czy 4-FMA? :)
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 38 / 5 / 0
4-fpm. Taak jest to chyba stosunkowo nowe. I ciężko dostać je w polszy. Swoją drogą jestem po połówce cl-pvp z organizmem nie jest zle, ale i tak dość ladnie siada. Psychicznie , jestem na klonie wiec jest ok. Alle zbić pobudzenie będzie bardzo ciężko to juz czuje. W pewnym momencie ladnie mnie wyklepalo z butów, teraz czuje lekki wjazd na serotoninke. Moze to jest spowodowane ze biorę SSRI? Nie wiem, nie znam się. Palone jeszcze nie bylo, a podanie PR 60mg zadziałało sympatyczniej niz per nos. Generalnie podawalbym tylko tak. Ale ja wszystko lubię w dupkę pakować hahaha. Długości dzialania Nie określę bo co 40-60min były dokladki. Ale pewnie oscyluje max 1-1,5h. Czy polecam? Ja raczej przyzwyczajony do " poprzedniej generacji RC". Od alfy słabsze, od penty tez, Ale z ciekawości można spróbować. A generalnie doszedłem do dawki około 120mg i było ok. Jeszcze będę celował odrobinę wyzej;)

scalono - WRB

Nie wiem jak edytować przepraszam. Zjadłem łącznie 700-800 mg. Bez alpry sie w to nie bawić. Psychozy nie ma, alle wjazd na główkę jest. Głównie niepokój, lęki, obniżone samopoczucie ( nawet jak w trakcie brałem co jakiś czas 0,5 mg klona). Noc nie przespana, tolerka skacze cholernie szybko. Cialo o dziwo ok. Caly następny dzień na nogach. Uspalem sie około 24 2mg klonu i 0,5 mg alpry. Tyle z mojej strony. Substancja jak i zjazd 6-/10
Uwaga! Użytkownik Hejtojawitaj jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
Sniffem nie testowac. Mocna tachykardia nawet na podkladzie z 0.5mg alpry. Wejscia przy sniffie brak, natomiast fajna, dopaminowa stymulacja utrzymuje sie ok 1h, pozniej to juz tylko chyba nor. Jebie chlorem jak klef.
Ogolnie nie polecam.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 448 / 14 / 0
@EKSUDIPRODZEKTU demoniczny sort? Byłem ciekaw, czy coś się poprawiło skoro chloro-alfa nadal jest w obiegu. Pierwotnie była gównem i do alfy miała daleko. Ten jebiący chlor byłbym w stanie znieść, gdyby działanie było bliższe do oryginału.
  • 692 / 70 / 0
Korzystalem z sortu z oferty zagranicznego vendora, innych nie probowalem.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 448 / 14 / 0
Rozumiem. Nie ma więc co się zastanawiać. Jeśli dostanę sampla, to dam znać, ale zapewne poza chlorem, nic więcej w tym się nie uświadczy. Dodatkowo ten pieprzony chlor jest na tyle mocno związany z cząsteczką, że łatwiej wykonać reakcję uzyskania a-pvp niż pieprzyć się z przerabianiem tego. Jeśli nie mam racji, to chętnie usłyszę jak to zrobić.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.