P.s
Nikogo nie sypnąłem za drugim razem nie skladalem zeznan.
egoforestsun pisze:Jak Cię złapali?
Nie bój nic mordo, nic się nie stanie, nic im nie mówiłeś więc git się zachowałeś.
Im chodzi o Twój hajs. Zobaczysz jak Ci koszta sądowe podliczą ;) Zacznij już zbierać :D
To jedyne i oczywiste rozwiązanie tej sytuacji. Prawdopodobnie będzie próba wystosowania wniosku o umorzenie postępowania.
Jeśli zostanie odrzucony to grzywna, przepadek mienia, koszta sądowe.
$$$ do urzędu skarbowego i to wszystko. :) Ja tak to widzę.
Pomysł z leczeniem bardzo dobry (jakaś dochodzeniówka lub na nfz psycholog - terapeuta ds. uzależnień, bo prywanie 100zł za godzinną wizytę, nie polecam ;p )
a przy grzywnie jest jakaś lipa - haczyk czy coś
bo się wyrok grzywny np. dłużej zaciera niż zawiasy czy coś w ten deseń
kiedyś mi prawnik tłumaczył że lepiej zawiasy mieć
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).