Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 672 / 126 / 0
tram i DXM, co to za mix, czemu go "promujecie"? Przed zespolem serotoninowym nie uratuje zadne benzo...
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 538 / 6 / 0
Po zjedzeniu 600 mg tramalu potrzebowałem dwudziestu !!! tabletek uroseptu albo nospy żeby sie wysikać, a i tak było ciężko. To jest jakieś przepierdolone !

Oj czuje jak juz powoli wchodzi na podkładzie 90mg dxm. Tramal nadaje się tylko do miksowania. Moze wiesz Nozer oczym nie wiem, ale dlaczego benzo nie uratuja przed ZS

Zataczam się po tym tramalu jakbym pół litra wypił %-D Ale za to jak grzeje
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 1016 / 97 / 0
Nozer pisze:
tram i dxm, co to za mix, czemu go "promujecie"? Przed zespolem serotoninowym nie uratuje zadne benzo...
Człowieku nie produkuj się, tutaj to nawet jenkem by napierdalali i poprawiali czajem iv byle klepało. Chociaż pewnie sam już to zauważyłeś bo siedzisz na hajpie trochę czasu.
To jest jakieś popierdolone !
Popierdolone to jest walenie tramka bez przerw bo chyba na nic tak nie zapierdala tolerka jak na to. Trochę samokontroli i gwarantuję że nawet połową tego się można ładnie porobić i nie ma już takich cyrków z siusiu i kupką.
The child is grown
The dream is gone
  • 560 / 9 / 0
Popierdolone to jest walenie tramka bez przerw bo chyba na nic tak nie zapierdala tolerka jak na to. Trochę samokontroli i gwarantuję że nawet połową tego się można ładnie porobić i nie ma już takich cyrków z siusiu i kupką.

To właśnie miałem napisać. Dzisiaj siedzę w domu. Nie pracuję, nie mam nic do załatwienia. Nudy i siedzenie na hajpie, z ciekawszych rzeczy usmażyłem jeszcze frytki. Na noc wezmę 50mg żeby nie mieć mioklonii(szarpnięć przy zasypianiu). Wezmę co najwyżej do 2mg klona lub tylko estazolam na spanie. Czasem co dzień coś załatwiam na mieście i biorę wtedy żeby było miło 200-400mg + klonika z reguły 4mg. Nie biorę codziennie dawek powyżej 200 bo tak jak u Ciebie przestało by działać. Ludzie, którzy grzeją też nie maja pięknie, bo po dłuższym czasie muszą przygrzac tylko po to żeby nie mieć skręta.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 3 / 0
Chyba wpadłem w jakiś codwudniowo-opiatowy ciąg, bo nie dam rady dłużej wytrzymać :cheesy: dwa i trzy dni temu koda, reszta tram . już dwa tygodnie tak :D dawki nie wskakują powyżej 300mg, ale wczoraj byłem jakoś lepiej porobiony nawet. tolerka nie urosła w ogóle, ona rośnie tylko przy codziennym zażywaniu, na dniach wpadnie benzo to uratuje mnie od tego diabelstwa %-D ale dzisiaj chyba też się porobię, za tych co nie mogą bo nie mają czym
Jestem trzeżwy
  • 419 / 44 / 0
Witamy po ciepłej stronie mocy !
  • 672 / 126 / 0
Anthony Henderson pisze:
Moze wiesz Nozer oczym nie wiem, ale dlaczego benzo nie uratuja przed ZS

Tak naprawde zespol serotoninowy to skladowa wielu zaburzen naszego ciala, zarowno na poziomie psychicznym, poznawczym, neurologicznym itd. Benzodiazepiny spelniaja swoja funkcje jako zmniejszacze poubdzenia/napiecia miesni (padaki), a sa jeszcze inne.

O to tylko mi chodzilo, o wiecej precyzji, gdyz czesto mam wrazenie iz wiele osob ogranicza ZS do padaczki, goraczki, bolu glowy.

pozdrawiam i milej nocy. :)
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 6 / 0
To lecimy.

Przed godziną wrzuciłem 200mg rozgryzionego retarda. Mogę do tego spokojnie wypić imbiru na uregulowanie krążenia? Po jakim czasie i ile jeszcze mogę dorzucić, żeby utrzymać się na poziomie przyjemnego pobudzenia, bez drgawek, zasypiania i mdłości? Tolerke mam na kodę, niecały miesiąc temu, dość często min. 450mg, często 600 i up.

Jak ze sniffem? Retardy chyba nie specjalnie się nadają...?
Nie bierz synku słodyczy od nieznajomych.
  • 1179 / 124 / 0
Mam pytanie do tych co korzystają z darkmarketów. Czy bywa tam tramadol z wysyłką na paczkomaty?
Jakie ceny?
Dużo pierdolenia z tą ciemną stroną internetu, ale jak się chce ćpać, a żadne PST w okolicy nie działa...
  • 1016 / 97 / 0
Jakieś tramy są ale głównie to widziałem z USA te ich leki, morfinę też. Ale to wszystko totalnie nieopłacalne, ceny przebijają nasze nawet 2-krotnie, na o24 lepiej już szukać dobrego sprzedawcy. O paczkomatach zapomnij, nawet lokalni vendorzy są niechętni bardzo a co gościu zza granicy nie będzie się z tym pierdolił.
The child is grown
The dream is gone
Zablokowany
Artykuły
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.