To jakby dolewać oliwy do ognia, sól na ranę, feta na nadżerkę pfff
Poczekaj te kilka dni aż ci sie to chujstwo zagoi i będziesz mogla ćpać ile ci sie tylko spodoba
A jak już musisz to rozpuść sobie to w czymś do picia chociaż, ludzie tu gorsze rzeczy pili żeby mieć faze :)
Ale, dzisiaj znów zachorowałem (biore antybiotyk) i za chuja nie łyknąłbym ani kileliszka, ani łyka alko.
Wiem, że wtedy wątroba mogłaby mi się rozpuścić po prostu. Jak spałem ujebany to stary co 15 min sprawdzał mi puls. Może wtedy nie byłem tego świadomy do końca, może głupota.
Pewne jest co do antybiotyków, że najgorzej wymieszać z alkoholem. Nie wiem jak z innymi używkami.
Jedyne co sprawdzone, bezpieczne to mj. Polecam!
Kala pisze: Czy jesli podczas leczenia antybiotykiem (Augmentin) poda sie do organizmu dozylnie heroine spowoduje to jakas nieporzadana reakcje organizmu, bedzie mialo jakies inne złe skutki/efekty uboczne? Czy organizm to wytrzyma?
kwas nie wjeżdża na wątrobę ale co do tego ja bym wolał poczekać, po co ma się wkręcić bad trip przez jakieś bóle żołądka czy okolic wątroby ;)
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona :finger:
Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.