ODPOWIEDZ
  • 571 / 28 / 0
Drugą dobę jadę na combo efylonu wersji Orange i Brown zmiksowanych w jednej strzykawce. Ten keton kopie dupsko konkretnie sam ale i w miksie z 4CMC w bombce daje rade w czuje, nie wypiera fazy klefa. Chiński chemik który stworzył tego diabła zasłużył co najmniej na extra dokładkę ryżu i 1 USD podwyżki, zuch!
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
Skoro was ta substancja tak wypierdala, że nie śpicie i macie psychozę - opis uhuru - to efylon jest równie dopaminowy jak APB.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 28 / 0
Wypierdala w chuj, 3 doba leci w rytmie kolejnych dorzutek w maniakalnym tempie, ale jest bez komplikacji żadnych psychoz nie uświadczam mimo braku snu i żarcia. Efylon jest kozak keton dla mnie bez gadania.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
Sorry, miałem na myśli manię, a nie psychozę. W sumie same shit.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Szczerze to nikomu bym tego nie polecił, miałem sort orange i zajebałem po 50 mg w dwie osoby, po niecałej godzinie wzrok zaczął się trochę pierdolić. Potem wjazd jakiejś dziwnej bani która mi stymulacji ani euforii ni huja nie przypominała, co prawda moc było czuć dużą i duży potencjał , dopiero tak po 1,5h od zarzucenia zrobiło się troszke miło ale dla mnie to za mocne na organizm, po 2h dorzutka jeszcze po 60 mg i tutaj już mocno wjechało mi na serce plus nerwobóle w klatce piersiowej. Dziwne i ostrzegam żeby z tym uważać. ogólnie chyba te klefy robiły bardziej robote... dziwne bo tolery nie miałem. do tego nie dało się po tym normalnie pogadać itp, może to przez to że hujowe wydarzenia teraz sie dzieją u mnie ale wątpie przecież to drag a one muszą działac?..
Uwaga! Użytkownik BanderinoSponiewiero nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 8 / 0
Hmh, dziwaczne odczucia po tym, takie ni w pięć ni w jedenaście. Keton, działanie stimowe, bez jakiegokolwiek tak właściwie konkretnego działania. Leciało oralem - od 15, do 100mg. Teoretycznie przyjemne rozjebanie, ale... No właśnie - ale. Nie da się określić, rozpłynąć w specyfiku. Po prostu się leci, aż się skończy co jest.
I.v. - to było to. Okruszek do wody, filter, pompa i heja - wtedy osiągnęłam "spełnienie" substancji. Wreszcie było "jakoś" ;)
Summa summarum, to była ciekawostka, coś do ćv ; nie warte hajsu, czasu i miejsca.
"Śmierć gatunkowi ludzkiemu, ku chwale delfinów!" JB2
  • 954 / 51 / 0
Walił ktoś vapo/hot railsa? Da radę/dobrze siada?
  • 869 / 15 / 0
JanBreivik2 pisze:
Walił ktoś vapo/hot railsa? Da radę/dobrze siada?
uhuru jest fanem waporyzacji ,ale twierdzi,że ta substancja ma sens tylko po podaniu oralnym

@Sherlock jaki kolor?
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 83 / 8 / 0
@up - lekko żółtawy kryształ szklany, po rozrobieniu białe igiełki i płatki w puchu.
"Śmierć gatunkowi ludzkiemu, ku chwale delfinów!" JB2
  • 906 / 36 / 0
30mg, oral, godzinkę na początku leciutko smyrana serotonina i to jest najlepsza część, potem substancja zamienia się w skurwialego ketona i daje pustą stymulację, nerwowość, uczucie "niech to już kurwa zejdzie"

Z gieblem zdecydowanie więcej euforii, dobry miks. Nie ma jakiegoś ciśnienia na dorzutke.

Dla stimowych wraków substancja ma duży potencjał, a przygodnym użytkownikom odradzam.
297 dni czystości (05.01)
ODPOWIEDZ
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?