...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1107 / 51 / 0
Dobry ośrodek. Zaraz przy klasztorze. Kadra całkiem spoko. Ogólnie na późniejszym etapie jest zapierdol. Nie ma czasu wolnego praktycznie w ogóle. Ma się kontakt z ludźmi z zewnątrz. Sporo pracy, ale lekkiej. Co jeszcze chcesz wiedzieć?

Ogólnie ukończyć terapię tam jest dość trudno i małemu procentowi się to udaje. Także osoby niechcące się leczyć szybko wylatują. DOM jest całkiem spoko. Żarcia dużo i dobre.
Chuj na kaczych łapach
  • 9 / / 0
Cześć, postanowiłam pojechać do kolejnego ośrodka teraz biorę pod uwagę: San damiano
Straszny dwór
Wapiennica
Ktoś? Coś?
  • 26 / / 0
German rozmawialem wczoraj z 2 osobami co byly w zapowiedniku podobno najbardziej hardcorowy osrodek ciezka praca bieganie po15 km dziennie palenie ciuchow wlasnych spanie po 4 godziny terapia 2 lata a mowisz ze lajt :) napisze ktos o majdanie kozic dolnych monar ?
  • 26 / / 0
Czdz i wapienica lajt w wapienicy bylem z pacjentkom razem w pokoju mieszane sa tam.checiny ciezko rygor pieniadze jak masz to ida dla calej spolecznosci dla mnie za blisko 20 minut mam do osrodka
  • 221 / 50 / 0
bobr90 pisze:
German rozmawialem wczoraj z 2 osobami co byly w zapowiedniku podobno najbardziej hardcorowy osrodek ciezka praca bieganie po15 km dziennie palenie ciuchow wlasnych spanie po 4 godziny terapia 2 lata a mowisz ze lajt :) napisze ktos o majdanie kozic dolnych monar ?
Kiedyś tam naprawde było na luzie.

Proszę kogoś o opinie na temat Betanii. Tylko tam nie robią mi problemów z lekami, więc obecnie to moja jedyna opcja.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 9 / / 0
A coś na temat Kęblin i Sokolników. Ja byłam w Pławniowicach i ktoś mi powiedział ze skoro tam nie wytrzymałam to w Monarze już zupełnie nie dam rady...
  • 1107 / 51 / 0
Betania jest nawet lajtowa. Możesz mieć papierosy i pieniądze. Pracy jest niby mało, ale zazwyczaj nudna. Leczą też osoby z podwójną diagnozą. Społeczność jest dość duża co jak dla mnie jest minusem. Kadra taka sobie. Dość szybko mozna bylo wychodzic na zewnątrz. Co jeszcze Cię interesuje?
Chuj na kaczych łapach
  • 26 / / 0
Betania spokov bardzo mały teren,praca zazwyczaj polega na szukaniu pracy jest kaplica niedziela wyjscia do kosciola,ja wyjechalem ze wzgledu na bol zeba a nie mialem gotowki zeby go tam zrobic a szkoda.Czas wolny z reguły na palarni albo w pinponga sie gra filmy oglada jest normalnie nie czuc klimatu monaru jak ktos byl to wie.Sokolniki słyszałem tylko ze dobre jedzenie i ogólnie lajtowo. O pławnowicach sam bym chciał zaczerpnąc jakiś informacji.
  • 9 / / 0
W Plawniowicach spoko, dobre jedzenie, praca na zasadzie takich "przydomowych" nikt nie pogania ani bez "psychiatrycznych" poszukiwań niewidzialnych plamek. Ogólnie polecam - ja wyjechałam bardzo żałuję
  • 26 / / 0
A jak z czasem wolnym co mozna robic? Biegac mozna?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.