Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 594 / 35 / 0
dzis rano przyszly sample :)
zarzucilem 1 mikrolyzke 0,05ml (20-25mg chyba, nie wiem) w kapsulce per oral i tyle samo w nocha, godzine pozniej tez jedna miareczke 4mmph i była fajna stymulacja lekka :) 30min temu dorzucilem 2 miarki w nocha i jest milo, piecze slabiej niż sie spodziewalem :)
w porownaniu do pea per nos 3-fea to maly pikus :)
jutro z raza 100-150 w orala laduje i zdam dla was raport :)
  • 1676 / 106 / 0
latajacypisuar pisze:
Napisał później:
Małe sprostowanie, ja tę substancję opisałem jako ciekawą ze względu tego jak dobra jest na posiadówy. Nadinterpretujecie moje słowa z tą dobrą dopaminową fazą. Tutaj jest 20% tej stymulacji co chociażby w amph. Mi chodziło o ten amfetaminowy headspace, słowotok i ciary. Reszta to trochę jak MDMA faktycznie i jestem pewien, że rusza receptory 5-HT2B jak fenfluramina, ale lżej zapewne

Nie oczekuję od tej substancji totalnego upierdolenia, które na ten moment widzę w 5-EAPB/6-EAPB ( nie próbowałem ale nie omieszkam tego zrobić). Szukam po prostu dodatku na weekend, który nie wymaga ciągłego dorzucania i da na jakiś czas o sobie zapomnieć,a tak przeważnie bywa z amfetaminami.
Stan, który opisują pozostali userzy, mnie na ten moment zadowala.
A próbowałeś 4fma ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 7 / 0
Jasne, że tak. Zawsze z jednego źródła. Jest miłe, empatyczne i daje fajną, choć nienachalną stymulację, taka pełna faza, ale jak dla mnie bardziej klubowa ( nie dyskotekowa). Z tego co czytam to z dzisiejszym 4FMA już bywa różnie.
Wiesz co, moje ćpanie ograniczyło się do raz na miesiąc, może rzadziej. Tolerancja jest zerowa, ostatnia amfetamina jakieś 3 miesiące temu. W tym czasie pojawił się kwas i DMT.
Chce spróbować czegoś nowego, co nie wciągnie mnie z powrotem w cotygodniowe zakupy.
3FEA wydaje mi się na dzisiejszy rynek ciekawą opcją. Jak pisałem, zdam relację po testach. ;)
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 35 / 0
troszke dłużej testuje i moge wam powiedzieć że 3-FEA to dobry stim na kazdą okazje :)
50-150 oral do pracy/nauki
100-200 w nos na inpreze albo do zamulania w domu :)
jeszcze spoko działa z odrobinką RTI-111
pozdro stimowe świry! :)
  • 869 / 15 / 0
Re: 3-FEA
Nieprzeczytany post autor: ohYeah »
no dobra.
czyli oral = serotonina a sniff = dopamina + stymuacja? :D
bo nie czaję
oral + symboliczna dawka 4fmph = ???
serotonina bez zmuły???
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 432 / 31 / 0
Testy zacząłem od 50mg sniff i tu pojawiła się przyjemna stymulacja z nutką euforii. Bez wjazdu na serce. Za chwilę poprawione 100mg i tu już chyba serotonia zaczęła dawać o sobie znać kobkretnie. Źrenice jak 5pln. Profil zmienił się na fotelowy i dłuższy czas grzebalem coś przy kompie. Oczy zaczęły się zamykać to poszło z 10-15 f-MPH. Cały czas coś podjadam, także z apetytem bez problemów. Tego dnia z rana ok 9 poszła setka do dwoch fety, z 2-3 x vapo z iph po 50mg, PST z 750g i 4 mg flubromazepamu. Generalnie przyjmna substancja, nie czuć zbytniego obciążenia, nie wypierdala z butów. Stymuluje raczej psychicznie. Warto dodac jakiegos stima. Dopóki nie dodałem 4f-MPH, miałem problemy z ostroscia widzenia. Zostalo jeszcze 250 na testy. Jak na razie jestem na tak.
  • 954 / 51 / 0
Jebnij te 250 oral całość i napisz coś jeszcze o takiej dawce p.o. Przy mojej (i wielu innych) tolerce tylko takie dawkowanie wchodzi w grę, więc im więcej opinii tym lepiej.
  • 157 / 7 / 0
Pierwsze sniffy po 80mg, dały nam lekkie uspokojenie i poprawę nastroju.
Kolejne podanie po 150mg, znowu w klamę. Wchodziło jakoś do 3 minut. Tutaj już totalny wysyp serotoniny. Leń, kanapa, banany na gębach, lekkie dreszcze. Stymulacji żadnej, tylko muzyka, picie piwa ,wylegiwanie się i wspominanie dawnych lat. Działanie główne bardzo długie. Nie zdążyło zejść a już poleciały kolejne dorzuty, które ten stan przedłużyły.
Zaczęliśmy około godziny 17, o 4 zaczęło puszczać. Schodzi powoli, gładko. Na zejściu żadnych nieprzyjemnych efektów nie zauważyliśmy.
Sam sniff nie jest straszny, ale więcej niż setkę ciężko jest wciągnąć, dlatego rozbijaliśmy na dwie dziury. Pieczenie w porównaniu do 4fma czy benzfuranów znikome

Podsumowując. Według mnie i moich kompanów, 3FEA to mocno działające na serotoninę draństwo. Lenistwo, empatia na podniesionym poziomie, ale bez żadnych "oh" i "ah". O żadnej euforii poza poprawą nastroju nie ma mowy, a dopamina... chyba wzięła urlop.
Koleś stwierdził, że dla niego to takie MDMA, które nie lubi ludzi.
Czysto serotoninowy drag.
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 6 / 0
Jak jest przy tym z wazo, zawsze gnębi? Imbir zaradczo się nada?
Nie bierz synku słodyczy od nieznajomych.
  • 594 / 35 / 0
tak zapytam, można 3fea wapować z żaruwy?
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.