Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 623 / 44 / 13
RTI-111 + alko na podkładzie z benzo i tolerce =przejęcie władzy przez alko bardzo szybko, sen bez problemów.
RTI-111 + alko bez benzo = świetny miks RTI pozwalało mi być dłużej na nogach i bardziej przytomnym.
RTI-111 + 5-EAPB = tu już bardzo ciekawy miks. RTI znosi lekkiego zmuła z benzofurana, wprowadza mocną stymulację i generalnie to czego mi brakowało w 5-EAPB. Dawki na oko w 1 kresce. Euforia, lekka psychodela objawiająca się wyostrzonymi kolorami, lekkim skrzywieniem świata, moc do chodzenia.

Stanowczo odradzam miksowania tak słabo przebadanych substancji :finger:
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 353 / 5 / 0
Ile brałeś rti do 5eapb?
  • 623 / 44 / 13
Brałem na oko, ale nie więcej niż 100mg w jednej dawce. Tylko ja miałem już dosyć porządnie wyrobioną tolerkę na to i byłem po dniu zabawy na 5-EAPB dlatego nie podałem dokładnych dawek.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 353 / 5 / 0
Tak się zastanawiam jak by się komponowało w małej dawce, powiedzmy maks 50 z MDMA lub 3- FEA.???
  • 623 / 44 / 13
Tu Ci nie pomogę, gdyż z żadną z tych substancji nie mam doświadczenia, ale myślę że gdy substancja nabierze popularności to i pojawią się takie miksy ;-) .
RIP UNCLE HOWIE [*]

ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.