marihuana - jak i wszelkie inne kannabinoidy - to BARDZO silne induktory wszelkich chorób psychicznych, gdzie S&S jest wyjątkowo ważny. Jeżeli wykazujesz tendencje do nerwic, to po prostu daruj sobie palenie. marihuana świetnie indukuje nerwicę, która być może gdzieś by tam sobie siedziała i nigdy się nie ujawniła, gdyby nie ten szajs. marihuana nie jest zdrowa. Trzeba to zacząć powtarzać i mówić o tym cały czas. To jedna z bardziej szkodliwych IMO używek. I, zanim uaktywni się odklejone lobby promarihuanowskie, które pali lolka do snu codziennie, bo to nic nie szkodzi, niech sobie spróbuje przypomnieć tak od razu, jaki dzisiaj jest dzień albo co robili równo tydzień temu. Nie generalizuję.
Jeżeli pytasz, czy możesz coś innego zarzucić, jakąś "krysię" z innym "dziadem", to sprecyzuj najpierw, co to jest. "Krysia" to często (przeważnie?) obecnie klefedron, po którym nerwica bardzo chętnie się uaktywni, jeżeli będą po temu sprzyjające okoliczności. Po stricte stymulantach i rozsądnym użytkowaniu nie powinno być problemów.
Sam mam zadatki na nerwicowca. marihuany unikam jak ognia. Z innymi używkami raczej nie mam problemów, ale wiem, co biorę i wiem, z jakiego źródła (albo z pewnego, albo po prostu sam otrzymuję). Nie ma co ryzykować zdrowia dla jakiegoś wątpliwej jakości "dziada".
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Mając na myśli Krysie chodzi mi o kryształ,piguły. Fety nie będę też tykał bo jakoś nie lubie, wiadomo chodzi mi zarzucić te piguły czy walić kryształ z głową raz na dwa tygodnie czy coś :) mj nie tykam już i nie tkne
Nie cytuj postów nad Tobą. ;) - Fene
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.