Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 617 / 5 / 1
Tak się zastanawiam, czy jakby komuś z Was wypadła, np. fifka zbita z kieszeni czy coś w tym stylu przy rodzicach to jeśliby się nie wkurwili zbytnio namówilibyście ich do zajarania ? ;] Ja się tak zastanawiałem jakby to z mamą sobie zapalić, ale ona jest taka spokojna, mało wie o dragach ("marihuana Cie zniszczy synu" ale ogólnie jest dobra dla mnie :o) ) i nie wiem czy by to było tak w stu procentach etyczne.
Z kanabisem to jeszcze lajtowo, ale tak z ojcem alkoholikiem zjeść LSD...Może by przestał pić :cool:
Kurwa mać rozmarzyłem się, chyba pójdę starszą na połówencje holenderską namawiać :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2007 przez fraktal, łącznie zmieniany 1 raz.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jeffa cookie »
Jeśli od LSD i mój ojciec przestałby pić to warto wypróbować... :cool:
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja w sumie nienamawialam...ojciec napil sie mojej herbaty gdzie bylo troche fety...(tak jak kiedys moja byla)..zlekka sie przestraszylam bo ma cukrzyce ,slabe serce..ale widocznie nie napil sie specjalnie tego duzo bo nic mu niebylo...nie wygladal jak strolowany....inaczej bysmy latali razem po kuchni..i rozmowa by nam sie pierwszozednie kleila
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
x
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2008 przez Rodzynka, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 8 / 0
jakbym sie skwasil to bad tripa bym zalapal, ale chcialbym wszamac znimi mdma przed najblizsza powazna rozmowa
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Rodzynka pisze:
Mój ojciec na pewno by ze mną zajarał hehe, raz już z nim nawet jarałam, ale to taka dziwna sprawa z rodzicem ćpać i teraz mam jakieś opory.
No właśnie o to mi też chodzi, jakoś tak dziwnie zajarać z rodzicami, w końcu relacje i kontakty z rodzicami to nie takie same jak z kumplami z którymi się coś bierze.
  • 178 / 8 / 0
mysle ze rpzez propagande antynarkotykowa, ktora karze rodzicom nienawidziec dragow ich dzieci musza sie z tym kryc przez nic obopolnego zaufania sie przerywa i rodziny coraz mniej ze soba rozmawiaja, coraz mniej wspolpracuja.
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
ja jeszcze nie. ale moj ziomek ktory mieszka kilka lat w anglii z rodzeństwem spalił się z ojcem, ktory chcial sprawdzic jak to jest bo wszyxcy jego znajomi palą. no więc kolo skręcił dużego bata i dał ojcu. ten zjarał to jak papierosa i siedział całą faze z 2 h na fotelu nie ruszając się w ogole z lekkim uśmieszkiem na twarzy

%-D %-D %-D %-D %-D rozjebało mnie to :-D :-D :-D
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
electric_terrorist pisze:
mysle ze rpzez propagande antynarkotykowa, ktora karze rodzicom nienawidziec dragow ich dzieci musza sie z tym kryc przez nic obopolnego zaufania sie przerywa i rodziny coraz mniej ze soba rozmawiaja, coraz mniej wspolpracuja.
Dokładnie o to mi chodzi.Gdyby każdy z nas miał stosunki do rodziców bardzo luźne, np. że mama pozwala czasem się napić, a wiedza o narkotykach w ich głowach byłaby przejrzystsza, takie sprawy wyglądałyby całkiem inaczej.
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
x
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2008 przez Rodzynka, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...