CAS: 3931231-01-2
Formula: C14H19NO3
Molecular weight: 249.310
Compound purity: > 99.7%
Appearance: Crystals
Powód: dodano strukturę i polską nazwę systematyczną
Szwedzi walą po pół gieta i piszą że kicha, słabe strasznie.
surveilled pisze:Od bk-EDBD różni się tym, że zamiast etyloaminy związek ma propylaminę.
Wiem pytanie nieco laika, ale przy twojej wiedzy bede miec 100 proc perwnosci co do odpowiedzi.
jakos przy bk-ebdp nikt sie nie kwapi jasno napisac co to..
randomuser118 pisze:jesli bk-ebdp to MDEC (dimetyl etkat) to MD czego jest powyzszy zwiazek.
Butylon, Eutylon i bk-PBDB tworzą szereg homologiczny.
Profil działania, cokolwiek
Jakieś porównanie względem Efylonu?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.