Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Ja stosowałam Fanipos, Otrivin, wodę morską, żel nawilżający, nic mi nie pomagało, cały czas miałam katar z krwią. W końcu na krwawienia pomogła mi maść Rinopanteina, a na katar nie krople, a pseudoefedryna w tabletkach.
  • 9 / / 0
U mnie już rok, kiedy nos dochodzi do siebie. A zdarzało mi się tylko weekendowo.
Do wody morskiej polecam Fixsin, pod cisnieniem dobrze można wszystko wypłukać.
  • 1876 / 193 / 0
Polecam maść Rinopanteina, stosować pod koniec dnia po wciąganiu, jak i na drugi

Polecam również, po każdym sniffie kiedy już schodzi, nalać wody do nakrętki po napoju i wciągnąć ją na dwie dziury. Odświeża działanie oraz usuwa, a raczej pozwala wchłonąć się resztkom tematu, które osadziły się na ściankach, uniemożliwiając im tym samym ich dalsze wyżeranie
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 20 / 2 / 0
Może trochę nie na temat, ale mam takie pytanie. Biorę mefedron donosowo. Raz w tygodniu przez noc przerabiamy 2-3g z chopakiem i ostatnio miałam już pokaleczoną dziurkę nosa i tak zatkaną że bolał mnie i już nie mogłam ostatniej kreski wciągnąć przez zatkany nos i się z nią męczyłam. Wciągnęłabym drugą ale mam kolczyk w nosie i od paru osób kiedyś słyszałam że nie można nic wciągać tą dziurką z kolczykiem ale w sumie nikt mi nie wyjaśnił dlaczego właściwie. Czy to prawda ? Jeśli tak to dlaczego ? Jaki to może mieć skutek ?
  • 5074 / 870 / 0
Biadolilas jak Ci zle z chlopakiem cpunem, a teraz bedziecie zyli dlugo i scześliwie jak w Królewnie Ścieżce i siedmiu kreskolubków.

Dobra, ale odchodząc od OT, bo do tego nie sluzy by moralizować.

Po prostu kolczyk w nosie , niezagojony to rana. W najlepszym wypadku może opóźnić długo gojenie szuranie mefa , moze wdać się zakażenie w tą ranę i to już gorszy problem. Bedzie Ci nos puchł . Ogólnie zły pomysł mieć kolczyka w nosie i szurac.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 20 / 2 / 0
Kolczyk w nosie mam ponad pół roku więc nie jest niezagojony, więc pytam ogólnie
  • 7 / 1 / 0
Dziurka na kolczyk zagojona, myślę że spokojnie możesz nią działać. Ja na zatkaną klamkę stosuję xylogel. To spray, trochę o nim poczytałem, i wiem że jest raczej odradzany, ale na mnie działa baja.
  • 123 / 5 / 0
żyjacazcpunem pisze:
...
Nie wiem, w czym tu miałby być problem, przecież nie masz tego kolczyka w zatokach. Jedyny problem z zagojonymi kolczykami jest taki, że jeśli jest to kółko, to możesz o nie zahaczać. I na tym koniec minusów :-)
Uwaga! Użytkownik patchouli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
żyjacazcpunem pisze:
Może trochę nie na temat, ale mam takie pytanie. Biorę mefedron donosowo. Raz w tygodniu przez noc przerabiamy 2-3g z chopakiem i ostatnio miałam już pokaleczoną dziurkę nosa i tak zatkaną że bolał mnie i już nie mogłam ostatniej kreski wciągnąć przez zatkany nos i się z nią męczyłam. Wciągnęłabym drugą ale mam kolczyk w nosie i od paru osób kiedyś słyszałam że nie można nic wciągać tą dziurką z kolczykiem ale w sumie nikt mi nie wyjaśnił dlaczego właściwie. Czy to prawda ? Jeśli tak to dlaczego ? Jaki to może mieć skutek ?

Beka z Ciebie. Pamietam twoje posty jak prosilas o pomoc, bo twoj chlopak cpa. Widze ze wszystko poszlo w zlym kierunku i zaczelas cpac razem z nim :cheesy: Na prawde , swietna postawa ;) Wkoncu uratowalas zwiazek , gratuluje :yay:
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
Uuuhuu. ..a kiedy wszyscy to mówiliśmy to ostra kontra ze ona go kocha i inne Chuje muje xd kurwa gdybym wiedział to bym tego dnia totka obstawil :D
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.