Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Vida pisze:Skąd Ty masz 2-fma???
Jak serio to 2-fma to ogarnij vendorów w temacie to może Ci jakiś procent dadzą :D
2fma od tamtego czasu nie ma.
a 2fa to nie 2 fa, Przynajmniej nie działa jak 2fa.
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Niedawno jeszcze były szare fluory i naprawdę fajne sorty.
0,5 gr dał mi loty na całą noc. Zero dziwnych jazd.
Minusem był straszny smród potu. Coś jakby mi pod pachami zmarł kot.
Różnica midzy 2fa od wolnego a szarym była, ale nie taka przepaść jak jest teraz.
Nic nie wskazuje żeby 2fluoromaph miały wrócić.
NIe wiem czy to obiektywne bo nie stosuje benzo.
To 2fa, które jest na rynku działa. Dla mnie lepiej niz obecne ketonowe stymulanty (lepiej≠mocniej)
A spróbujcie to pomiksowac z molly lub od biedy 4cmc. Euforia nie z tej ziemi.
jak dawka p.o? jak to zmixowac z 3fa?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.