Obecnie uzywam Noopept + CDP Cholina na koncentracje oraz Tribulus na wieksza pewnosc siebie. Dodatkowo biore Rhodiole na stres. O ile cholina i noopept dzialają fajnie, moge sie skoncentrowac na czynnosci to dzialanie Tribulusa jakos nie zauwazam. Zastanawiam sie czy by go nie zastąpic 5-HTP lub po prostu dolozyc do tego co juz biore. Czy sa jakies techniczne przeciwskazania do pomieszania powyzszych substancji? Chodzi mi o socjalne polepszenie i pewnosc siebie.
szymonzo285 pisze:Siema
Obecnie uzywam Noopept + CDP Cholina na koncentracje oraz Tribulus na wieksza pewnosc siebie. Dodatkowo biore Rhodiole na stres. O ile cholina i noopept dzialają fajnie, moge sie skoncentrowac na czynnosci to dzialanie Tribulusa jakos nie zauwazam. Zastanawiam sie czy by go nie zastąpic 5-HTP lub po prostu dolozyc do tego co juz biore. Czy sa jakies techniczne przeciwskazania do pomieszania powyzszych substancji? Chodzi mi o socjalne polepszenie i pewnosc siebie.
Serotonina - dobry aktualny stan - nic nie trzeba robić, bo jest dobrze. (5-HTP)
Szukaj rzeczy które mają powiązania z dopaminą.
Tessa pisze:Czy to możliwe, że wyrabia się tolerancja na 5-htp? Pamiętam na początku brania już 100 mg działało na mnie uspokajająco i usypiająco, teraz w ogóle nie czuję takiego działania, mogłabym nie spać całą noc po 5-htp, a podwyższenie dawek powoduje dziwne i chore sny
Downregulacja.
Nie róbcie na tym ciągów, serio.
(no chyba że downregulacja jest zamierzona bo chcemy odtworzyć znane z SSRI spłycenie emocji ;) )
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Jak się ma fluoksetyna do takiego 5-htp ? proszę pytać tam → topic36599.html .
Powód: j/w
mam pytanie
Czy TRP to to samo co 5-htp ?
Pisze, że jest prekursorem 5-htp, wypowie się ktoś kto jest w temacie obeznany :) ?
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Miał ktoś podobnie lub wie co zmienić. Myślałem czy przed snem nie podać 200 mg, to bedzie dobry pomysl?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.