"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Przyjechala karetka i chcieli mnie zawinac do psychuszki , mowia "zabierzemy go na obserwacje" , ja na to ze nic mi nie jest i jestem pod wplywem psychodeliku, na co jedna babka ze "ja znam te stany nigdzie go nie bierzemy niech idzie do domu"
Pozniej znalazlem sie w krainie jak z filmu avatar , roslinnosc itp to bylo piekne , wszystko zylo w zgodzie ze mna, sen byl tak realny ze w zyciu nie mialem takiego tripa.
Nigdy zaden psychodelik w realu nie zafundowal mi takiego tripa jak ten sen. Rano sie obudzilem i nie wierzylem ze to byl tylko sen...
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Kiedyś po kodeinie i gblu dziewczyna ogarniala mnie bo się rozplakalem w śnie. Widziałem cos okropnego, że straciłem wszystko co dla mnie było ważne. Jeszcze jakas upiorna postać i twarz. Minęło kilka miesięcy a do dziś mam ciarki choć to tylko sen.
Czasem wydaje mi sie ze nie spalem całą noc
Jak już jest pora się kłaść (przeważnie jeszcze trzyma ale już jest po peaku) to owijam się kołdrą albo kocem. Leżę sobie i rozkminiam.
Na trzeźwo, jak nic nie przypierdolę ani nie wypiję często mam kłopoty z zaśnięciem, przychodzą jakieś chujowe rozkminy i przypominają mi się różne kwaśne akcje.
Tu jest inaczej - ze spokojem ducha myślę o różnych sprawach i płynnie przechodzę w dość głęboki sen. Śnią mi się przeróżne rzeczy, takie pojebane jak wojna czy koniec świata (w snach wszyscy są zesrani zastaną sytuacją ja z nich pękam) ale co ciekawe w dobrym kontekście, jestem tam spokojny a to nie są złe sny. Jedyny problem to wygramolenie się rano z łożka. Praktycznie regułą jest, że nie wstaję na czas...No i zdarza mi się budzić w nocy bo mam takiego metalicznego kapcia w ryju i muszę zapić czymś słodkim.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.