Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3964 / 150 / 0
jak ktos w centrum polandii cos zobaczy to prosze o info, wczesnie jeszcze ale anomalia pogodowe to moze i wczesniej sie cos zbierze. :-)
niedojebanie genetyczne
  • 684 / 154 / 1
Zgienty, właśnie, że fajnie się gra. Jednak dawka nie może być zbyt duża. 30 i w górę, to już się raczej do grania nie nadaje, przynajmniej według mnie. Słuchanie muzyki z zamkniętymi oczkami, to rzeczywiście ciekawe doświadczenie, większość moich tripów taka była. Planuję jeszcze zaliczyć leśny trip z opiekunem.
  • 3497 / 742 / 9
To dawaj robimy meeting. Zjemy dawke McKenny i nawzajem bedziemy sie pilnowac. %-D Pewnie jestes z okolic Stalowej Woli.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 154 / 1
Tzn heroiczną dawkę? 5g w ciemności %-D? Miałem kiedyś kupić wagę i ważyć suszone grzyby, ale jakoś nigdy do tego nie doszło. Zastanawiam się ile by to było łysic.
  • 3497 / 742 / 9
Ze 120-150.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 398 / 30 / 0
5g = ok 150sztuk suszonych 1g = 30sztuk suszonych , to juz po uśrednieniu różnej wielkości grzybów. Kilka razy juz robiłem takie ważenia i praktycznie zawsze 1g wychodził ok 30szt.
  • 61 / / 0
Jade dziś zobaczyć w okolice Utrechtu.
Zdam relacje zza miedzy ; )
Molly I :heart: You !
  • 4024 / 375 / 953
No i poczułem ten impuls, za sprawą którego dzisiejszy zwiad zmienił się w mały połów. 47 sztuk, jeśli dobrze liczę, w różnej, jak widać, kondycji. W sam raz na rozruch w sumie. :-)
P1430769 - Kopia.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 3964 / 150 / 0
ladnie, zastanawiam sie kiedy w centrum ruszyc na grzybobranie, zeby nie wrocic z 7 sztukami jak to wygladalo moje ostatnie zbieranie. :cheesy:
niedojebanie genetyczne
  • 349 / 8 / 0
No w naszym centrum niestety trzeba jeszcze trochę poczekać na jakieś opady. Jeszcze za sucho...
Zablokowany
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.