Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 785 / 16 / 0
a co lepsze 3fpm czy 3fph ?
  • 623 / 22 / 0
To jest to samo
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 41 / / 0
Substancja do posiedzenia ze znajomymi albo do porobienia czegos, eufo nie doswiadczylem bardziej w strone spida.. : )
  • 382 / 25 / 0
Fraazy pisze:
Jak porównałbyś skuteczność 3-fmp do 4f-mph jako funkcjonalnego spida? Jakieś większe doświadczenie czy tylko 1 próba ?
  • 210 / 17 / 0
Kilka prób - sensowny zamiennik 4f-MPH jednak słabszy i dawkowanie większe, brak niestety tej lekkiej euforii z 4f-MPH za to bardziej w stronę spida, tak jak było mówione. ;) Nie wiem tylko jak będzie z tolerka, narazie jako takiej brak...
  • 382 / 25 / 0
Fraazy pisze:
Kilka prób - sensowny zamiennik 4f-mph jednak słabszy i dawkowanie większe, brak niestety tej lekkiej euforii z 4f-mph za to bardziej w stronę spida, tak jak było mówione. ;) Nie wiem tylko jak będzie z tolerka, narazie jako takiej brak...

Dzięki, niedługo zamówie i stestuje w oczekiwaniu na piksy 4f-mph. A jak dawkujesz ? 4f-mph zarzucaliśmy w takiej samej ilości. Tutaj już trzeba sypać syte pichy?
  • 623 / 22 / 0
Jak dla mnie średnie.Już bardziej mi służy noopept.Efekty lekko wyczuwalne a nie spodziewałem się wyjebania z butów.Coś na zasadzie 4f-MPH czyli jak coś zaczniesz robić to jest ok.
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 210 / 17 / 0
Tak, już nieco większe co jest niepożądane przy sniffie. Ja biorę niecałe 100mg rano (50/50 na nozdrze)
i wszystko hula, speed, koncentracja i motywacja - plusem jest stosunkowo długie działanie. (4f-mph jednak też długo trzyma... :P)

Takowy sposób podania okazuje sie dość bolesny, ale do przeżycia. Mało uboków i działanie typowe na stymulant. Warto też zauważyć, że (rzekomo) jest Releasing Agentem, a nie Reuptake Inhibitorem - zatem w założeniu to coś jak klasyczna amph hehe.... :D

Dlaczego jednak zamawiasz to, skoro w drodze do Ciebie masz 4f-mph'a? Z ciekawości? Bo fenidatu to póki co nic nie pobija w celach do jakich go używamy. ;-)
  • 1 / / 0
Wczoraj miałem styczność z tym specyfikiem. Dostałem 3 małe szczury i połączyłem je z funky, i powiem, że było fajnie. Czułem się nafetowany, chciało mi się "coś" robić przy kompie. Rewelacyjnie grało mi się w diablo 3, super przeglądanie stron, zakładanie na chuj i po co, nowych kont np. na randki24 po co? Nie wiem... Mój kumpel opierdolił, tego większą część, był na zejściu po prawdziwej fecie i w dodatku był wielce zawiedziony, że go "lekko" klepnęło. Powiem tak, nie jest to specyfik, który ma jakiekolwiek szanse z dobrą fetką, ale też nie powiem, że jest chujowy. Faza delikatna, nieprzespana noc zaliczona, brak snu po pigułach (nasennych). I jak wiadomo, życie płata figle, i mnie kopnęło, a kumpla nie...
  • 422 / 21 / 0
Substancja o NIEZIEMSKIM potencjale, dzisiaj było zapodane 4x40mg, niestety jestem w zbyt dużym szoku żeby napisać jakiś sensowny tripraport, trochę stuffu jeszcze zostało, także można wyczekiwać na obszerny i wyczerpujący tripraport. Po krótko wymienię kilka efektów które bardzo mnie zadziwiły:

-podczas trwania substancji bardzo przeszkadzały mi przekleństwa, wydawały mi się nader okrutne i niesmaczne, a o dziwo sam codziennie przeklinam ponad miarę, no cóż, dziwny objaw;
-muzyka elektroniczna brzmiała bardzo tępo, strasznie drażniła słuch, krótko mówiąc elektronika była asłuchalna, co ciekawe efekt ten zmieniał się o 180 stopni przy piosenkach polskich ( Myslovitz, Lady Pank ), brzmiały one nieziemsko, słuchając czułem ecstazę, wprowadzały one w szerokopojętą nostalgię i melancholię, jednak nie były one typowo depresyjne, mocno refleksyjne i w sumie tyle;
-ciężko było wyprowadzić mnie z równowagi, byłem stanowczo wyrozumiały i łatwo było ze mną utrzymać kontakt, słowotok faktycznie jest, ale nie jest on jakoś typwoo nachalny, jak ktoś wspominał w tym temacie, pisze się z pełną premedytacją tego co chce się przekazać, rozmowa sprawia przyjemność;
-koncentracja jest wyraźnie podniesiona, łatwo łączyć wątki ze sobą, wyraźna płynność myśli;
-w moim przypadku bardzo pobudzała " artystyczną dusze ", byłem bardzo uwrażliwiony na muzykę, obrazy, wiersze, rymy, cokolwiek, ten aspekt bardzo mi się spodobał;

Jestem jeszcze w trakcie trwania substancji, to co napisałem może wydawać się nieco chaotyczne, ale złapał mnie dosyć mocny brainfog, może za mocno wymęczyłem tę substancję, aczkolwiek bardzo poważnie myślę o zakupie ogromnej ilości tej substancji ( to nie jest żadna reklama ).

W sumie to będzie na tyle, jedyne co mnie boli to że ta substancja trwa stosunkowo krótko, jednak cały profil działania bardzo mnie zadowala, pobudzenie jest, jednak nie jest ono bardzo wyraźne, działa w bardzo przyciemnionym tle, co jednak jest dobre, bo odczuwalne jest pobudzenie umysłowe, o którym wspominałem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.