Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 438 / 18 / 0
wezpigulke123 pisze:
Nazwa: FC Barcelona
Kolor: Fioletowe
Kształt: Herb FC Barcelony
Logo: jak wyżej
Gdzie kupione: wielkopolskie
Kiedy kupione: 27.08.2016
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: wchodzi po 40 minutach, dla mnie jako dla początkującej sam moment wejścia ciężki, ale potem ogromna euforia, miłość wielka do otoczenia, łatwość prowadzenia rozmów, zupełnie inaczej czuć muzykę, światła w klubie świeciły zupełnie inaczej, po 4-5 godzinach faza zeszła
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: POLECAM! ;)
dodatkowy dodatkowy komentarz: no to teraz wiadomo co oznacza slogan: "więcej niż klub" %-D
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 7 / 0
Pamietam że czerwone truskawki były lepsze od zielonych te pierwsze 120 te drugie nie cale 100 może tak zrobili kolorystycznie ze czerwone mocniejsze bo dojrzały :D
Co do kółek gdzie widać kryształy to na pewno bedzie na MDMA tylko pozniej zalezy w jakiej ilości a co do kółek 2 kolorowcyh to też bym był spokojny bo wątpie że w pl ktoś robi kółka 2 kolorowe
i wydaje mi sie że idzie to z NL a jak idzie to z NL to na 90% siedzi tam emka a 10 % 2cb bo też sie tutaj u mnie w holandii spotkałem z kolkami na 2cb np rolexy lub miki ale to dil mówił mi odrazu że siedzi tam 2cb ;)
  • 4 / / 0
Nazwa: Louis Vuitton
Kolor: Łososiowy/Pomarańczowy
Kształt: Prostokąt
Logo: Pattern Louis Vuitton z jednej strony, z drugiej logo LV z małym napisem "Louis Vuitton", wyraźna przedziałka
Gdzie kupione:
Kiedy kupione: Lipiec 2016
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Długo się ładuję, działanie z początku stymulujące, po jakimś czasie speeda ładuję się empatia i nieuzasadniona miłość do innych ludzi, efekt stosunkowo krótkotrwały. :hug:
Ocena działania: 7/10 - przeciętna piguła
Dodatkowe komentarze:

Nazwa: Barcelona
Kolor: Jasrkrawo pomarańczowy
Kształt: Herb
Logo: Herb barcelony
Gdzie kupione:
Kiedy kupione: Koniec sierpnia 2016
Opis działania: Pierwsze efekty w moim przypadku odczuwalne dopiero po 2-3 godzinach, potężny szczękościsk, wyostrzenie wizji oraz lekkie pobudzenie.
Ocena działania: 6/10
Dodatkowe komentarze:

Nazwa: Heisenberg (Walter White)
Kolor: Zielony
Kształt: Głowa Heisenberga
Logo: Twarz Heisenberga
Gdzie kupione:
Kiedy kupione: Koniec sierpnia 2016
Opis działania: Weszło po 30-45 minutach, mocne wyostrzenie wizji, pobudzenie, empatia i chęc zawierania nowych znajomości, wyraźnie czuć MDMA, efekt stosunkowo długotrwały
Dodatkowe komentarze: Polecam
  • 6 / 1 / 0
samedobretopy pisze:
wezpigulke123 pisze:
Nazwa: FC Barcelona
Kolor: Fioletowe
Kształt: Herb FC Barcelony
Logo: jak wyżej
Gdzie kupione: wielkopolskie
Kiedy kupione: 27.08.2016
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: wchodzi po 40 minutach, dla mnie jako dla początkującej sam moment wejścia ciężki, ale potem ogromna euforia, miłość wielka do otoczenia, łatwość prowadzenia rozmów, zupełnie inaczej czuć muzykę, światła w klubie świeciły zupełnie inaczej, po 4-5 godzinach faza zeszła
Dodatkowe komentarze: POLECAM! ;)
dodatkowy dodatkowy komentarz: no to teraz wiadomo co oznacza slogan: "więcej niż klub" %-D
Haha, z tym dropsem klub przestaje być klubem, a staje się świątynią :P :yay:
  • 50 / 4 / 0
Nazwa: XTC
Kolor: fluo pomarańczowy
Kształt: prostokąt, przedziałka z tyłu
Logo: napis XTC
Gdzie kupione: śląskie
Kiedy kupione: sierpień 2016
Opis działania: Piękne piguły, jedne z najlepszych jakie dane mi było jeść, rewelacyjny odbiór muzyki, empatia, chęć przytulania i tańczenia
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Brać póki są <3
PS: Badane marquisem = reakcja wskazała na emkę ;)
Dawniej bluecocaine.
Nie, już nie biegam podczas śnieżyc.
MDMA 2CB Kocham Cie :old:
  • 291 / 7 / 0
Opisywałem też że te XTC są rewelacyjne były u nas prawie odrazu po Breitlingach identyczny prostokąt flou pomaranczowy tak jak Breitlingi tylko znaczek zmieniony jestem pewien że to ta sama stajnia pieknę są :D
  • 2877 / 266 / 0
po pół można jeść i dobrze jest już, po przepołowieniu widać gdzieniegdzie wielkie kryształy, zapach mocno MDMA
  • 50 / 4 / 0
Nazwa: jing-jang
Kolor: blady róż/ majtkowy róż
Kształt: okrągłe
Logo: jing jang, wyraźnie wytłoczone, ładna pixa
Gdzie kupione: śląskie
Kiedy kupione: lipiec 2016
Opis działania: Dobre tabs, takie jakie lubię. Fajnie się tańczy, fajnie się gada, fajnie się przytula ;)
Dodatkowe komentarze: Badane marquisem - wynik: MDMA
Dawniej bluecocaine.
Nie, już nie biegam podczas śnieżyc.
MDMA 2CB Kocham Cie :old:
  • 5 / / 0
Różowe truskawki z Wlkp?? Jakieś opinie? Dodaje fotę.

http://imageshost.ru/photo/17170
  • 3 / / 0
Czy mogłabym prosić ekspertów o jakąś opinię przed jutrem?

Nazwa: duszek
Kolor: niebieski
Kształt: duszek z pacmana, z przodu oczy, z tyłu znak ® i pozioma przedziałka
Logo: duszek z pacmana
Gdzie kupione: kujawsko-pomorskie
Kiedy kupione: wrzesień 2016
Sposób przyjęcia: jeszcze nie

Nazwa: dolar
Kolor: jasnozielony
Kształt: okrągły
Logo: dolar
Gdzie kupione: kujawsko-pomorskie
Kiedy kupione: sierpień 2016
Sposób przyjęcia: jeszcze nie
Zablokowany
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.