Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Chciałbym wrzucić coś spowalniającego po ciężkim weekendzie z bjeda ketonami, krążkami i alkoholem.
Nie mam żadnego doświadczenia z Tramalem, od roku sportowo biorę kodeinę - z dużymi przerwami więć 300 mg nie zostało jeszcze przekroczone.
Najchętniej wrzuciłbym kodę ale nie mam ochoty jeździć po mieście i kombinować - Tramal da mi mniej więcej to samo co koda?
Na start myślę o wrzuceniu jednej tabletki 200 i do tego hydroksyzynę - tylko ile? Jakieś rady? :listen:
Połączone. Klepsydra.
Miał ktoś jakieś doświadczenia z przeterminowanym tramalem? Próbować?
Ja bym po nocce z ketonami nie wrzucała Tramalu - daj serduchu odpocząć. Ale jak już bardzo chcesz, to dawka 200mg powinna być bezpieczna. A, no i retardy najlepiej pogryźć albo pokruszyć, bo będą się ładować wieczność.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
chlorekturbokofeiny pisze:Jakiego ,,kryształu" ? Jeśli można wiedzieć. Tak pytam, bo lubię tzw. ,,Mountain Crystal", czy mówisz o tym samym ? Jeśli miałbym tramadol do tego porównać... pierwsze 2 razy gdy kryształ brałem to był brefedron, teraz nie wiem co to jest ale wiecej speeda niz eufori i króciutko działa. Dość mocno ciśnie na dorzutkę, bardziej tętno niż bref przyspiesza. Całkiem fajna zabawka do pogadania ze znajomymi, czy ogarnianiania jakiś nudnych czynności.
Tramadol faktycznie jest stimowaty, szczególnie w ciągach po dłuższych przerwach działa na mnie bardziej sedatywnie, w ciagu to typowy stim albo raczej SNRI :) Na pewno ekonomiczniejszy, zdrowszy i tańszy niż kryształ. Do tego działa dłużej i nie ma parcia na dokładki, no może czasem ;)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.