Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 214 / 18 / 0
Co organizm to reakcja, ja brałem kodeine na sportowo 150mg przez ponad półtora roku, a trampek fundował dopiero idealne grzanie w dawce 600mg, ale niezbyt mi podszedł solo, w miksie z thio czy DHC - szapo ba.
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 538 / 6 / 0
Po Tramalu hodze jak najebany i podwujnie widzę Nawet z kodeiną hujowo się miksuje
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 38 / / 0
Jest taki temat, mam 5 tabletek Tramalu Retard 200 i 8 tabletek Hydroxyzinum VP 10 mg.
Chciałbym wrzucić coś spowalniającego po ciężkim weekendzie z bjeda ketonami, krążkami i alkoholem.
Nie mam żadnego doświadczenia z Tramalem, od roku sportowo biorę kodeinę - z dużymi przerwami więć 300 mg nie zostało jeszcze przekroczone.
Najchętniej wrzuciłbym kodę ale nie mam ochoty jeździć po mieście i kombinować - Tramal da mi mniej więcej to samo co koda?

Na start myślę o wrzuceniu jednej tabletki 200 i do tego hydroksyzynę - tylko ile? Jakieś rady? :listen:

Połączone. Klepsydra.

Miał ktoś jakieś doświadczenia z przeterminowanym tramalem? Próbować?
My abandoned narcotics have abandoned me.
  • 839 / 67 / 0
A o ile przeterminowany? Jak leżał w ciemnym i suchym miejscu to nie widzę przeciwwskazań, sama niejednokrotnie brałam przeterminowane leki i w zasadzie nie było różnicy. Zjadłam kiedyś thiocodin przeterminowany o prawie 10 lat %-D jeszcze w starym opakowaniu.
Ja bym po nocce z ketonami nie wrzucała Tramalu - daj serduchu odpocząć. Ale jak już bardzo chcesz, to dawka 200mg powinna być bezpieczna. A, no i retardy najlepiej pogryźć albo pokruszyć, bo będą się ładować wieczność.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 38 / / 0
Od dodania postu do zaakceptowania przez moda minęło 3 godziny więc przejrzałem forum i znalazłem posty o przeterminowanym Tramalu, niemniej dzięki za info. Te moje 5 tabletek jest przeterminowanych ponad rok, leżały w domowej apteczce u kumpla w domu więc wszystko powinno być z nimi okej. Wrzuciłem hydroksyzynę i jednego retarda 200. Póki co jest ok, nawet bardzo okej :gun:
  • 9 / / 0
Chciałem zapytać ile średnio was kosztuje paka 150mg/50 tabletek nie z apteki na recke ? Mnie kosztuje 120 ciekaw jestem ile innych?
  • 38 / / 0
Wczoraj grałem trampka drugi raz, tym razem 400mg i hydroksyzyna. W połączeniu z piwkami wjechało wspaniale, wygrzało konkretnie i wjechały te słynne nody, których po kodzie dawno nie uświadczyłem. Zostały mi jeszcze dwie tabletki po 200mg i na tym pewnie romans z tramadolem się zakończy bo nie mam żadnych możliwości ogarnięcia recek ani tematu. Z takich pierwszych spostrzeżeń - brak zaparć, które mam po kodzie i w ogóle zejście przyjemniejsze. Po prostu dłużej się wybudzałem, przez pierwszą godzinę od pobudki szumiało trochę w głowie. No i gigantyczny apetyt (jak po kodeinie) - porównywalny do pacmana po mj. Jedyna wada - strasznie długo się ładowało.
  • 103 / / 0
Za paczkę 50 x 200 mg płaciłem 150 od mojego "aptekarza" w czasach gdy jadłem T,parę mscy nie brałem ale pewnie bez dużych zmian
"Do bramy bo pada deszcz, zaćpiesz przejdzie dreszcz i znów przed życiem pęknie strach, Twój strach, który Cię zmusza, aby ćpać"
  • 1009 / 42 / 0
Jakieś 2 miesiące temu 130 peelenow za 50x200
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 137 / 5 / 0
chlorekturbokofeiny pisze:
Jakiego ,,kryształu" ? Jeśli można wiedzieć. Tak pytam, bo lubię tzw. ,,Mountain Crystal", czy mówisz o tym samym ? Jeśli miałbym tramadol do tego porównać... pierwsze 2 razy gdy kryształ brałem to był brefedron, teraz nie wiem co to jest ale wiecej speeda niz eufori i króciutko działa. Dość mocno ciśnie na dorzutkę, bardziej tętno niż bref przyspiesza. Całkiem fajna zabawka do pogadania ze znajomymi, czy ogarnianiania jakiś nudnych czynności.

Tramadol faktycznie jest stimowaty, szczególnie w ciągach po dłuższych przerwach działa na mnie bardziej sedatywnie, w ciagu to typowy stim albo raczej SNRI :) Na pewno ekonomiczniejszy, zdrowszy i tańszy niż kryształ. Do tego działa dłużej i nie ma parcia na dokładki, no może czasem ;)
Wiesz już może co siedzi w mountain crystal? Lata po katowickich stacjonarkach...
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.