Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Choć cisza tez jest fajna, muzyka lepiej stymuluje ciało i umysł na kwasie, daje większe pole do popisu halucynacjom.
Takie moje zdanie, pozdro.
Jako narratora do tripu lsd, chciałbym wam polecić płytę L.u.c`a: Haelucenogenoklektyzm - Przypowieść o Zagubieniu w Czasoprzestrzeni.
Oczywiście, aby osiągnąć porządany dla przypowieści efekt, krążek należy przesłuchać w od początku do końca (?). Przerwy w kolejnych utworach nie są wskazane, by w tym świecie nie zgubić się.
Płyta ta daje jeszcze znakomitszy efekt, gdy jest słuchana w terenie, najlepiej na terenie zabudowanym, późnym wieczorem.
Koniec przekazu...
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=67984609198430726469
Ewentualnie Orb "Orbus Terrarum". Ta pozycja jest równie niepowtarzalna, zresztą ciężko to opisać, to jakby trip opisać, trzeba posłuchać. Przypomina mi się, jak kiedyś odwiedziliśmy znajomego na kwasach i pościliśmy tę kasetę u niego w domu, i gdy nadchodził kulminacyjny moment ostatniego utworu, nagle jego dziewczyna sie odezwała : "Ja już k...nie zniosę tego :scared: dłużej " po czym został wyłączony magnetofon ;-)
To są 2 klasyki które niezmiennie towarzyszyły mi w podróżach, tak jak i w życiu codziennym.
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.