"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
magister2222 pisze:Nie no poprawia mi humor, takie wyobrazanie sobie tego co Drevolt napisał i caly jego post :D A tak poza tym tematem, to probowal ktos sobie z was zastapic kode czyms innym przez te najgorsze dni na odstawce czyli od 3-4 do ok 10 ? Probowalem alko i idzie niezle ale do 4 dnia, bo potem, juz kichy siadaja, i na drugi dzien po chlaniu, nie ma kaca a nudnosci i tak sa.Fizyczny skret a zwlaszcza bezsennosc to straszna sprawa, ale ten psychiczny to jest dopiero przejebane, ogladasz tv co chwile myslisz kiedy przyjebiesz, chociaz zeby skreta zabić, jesz czy sluchasz muzyki myslisz kiedy przyjebiesz, nawet jak spisz, to Ci tego brakuje bo o niej czasami śnisz, kurwa mam dosyc, a niestety brak kasy zeby wpadac w ciagi niestety, moze dlatego ze jak mam kase, to biore po 12 paczek dziennie a czasami wiecej.
A co do snów o zabiciu skręta, marzeń na jawie o zabiciu skręta czy choćby późniejszym depresyjnym stanom emocjonalnym to pamiętam, że to było dla mnie najgorsze chyba. Że siedziałam i nie wiedziałam co robię, bo myślałam o przywaleniu opio. Jak wychodziłam z domu to nie raz wracałam, żeby upewnić się, że zamknęłam drzwi, bo nie pamiętałam czy to zrobiłam, ponieważ moją głowę zaprzątały myśli o skołowaniu jakiegokolwiek opio, itp., itd.
No i przede wszystkim 12 paczek dziennie mija się z celem jakimkolwiek. I to gruba przesada.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.