SuperSerotonin pisze:Stań zjarany przed lustrem, spójrz się sobie w oczy i pomyśl, że Ty to Ty, i zastanów nad tym głęboko. Jak to jest, że Ty jesteś sobą. Zastanów porządnie się nad swoją tożsamością i tym kim jesteś, i dlaczego jesteś tym kim jesteś, i jak to jest możliwe, że to Ty jesteś sobą.
Jak się dobrze postarasz, to może nawet uda Ci się nabawić jakiejś choroby psychicznej :)
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
Myślę, że mógłbym zostać dobrym ekonomistą. Wystarczyłoby głosić odwrotne poglądy od tego giermka Balcerowicza.
Ale mango, masełko, i dopalić troche z dobrym s&s + jakis energetyk (wszystko sativa oczywiście) daje naprawde niezły stan odrealnienia, i lekką psychodele.
Tydzień nic nie robiłem, jarałem cały czas. Całe dnie siedziałem przed chatą.
Normalnie we własnej kuchni się gubiłem. Ale to szły tony jazzu.
Dodam, że jestem z Zakonu Maczany.
Jednak trawa ryje beret, to jest narkotyk. Niech nikt mi nie pierdoli, że to taka trafka tylko.
Od siebie dodam medytacje, wyciszenie, koncentracje - można spróbować i sprawdzić siebie, zawędrować myślami daleko. Rezultaty mogą powalić, jeśli ktoś naprawdę w to wierzy. S&S został wymieniony, czysty temat. Z drugiej strony, poznanie samego siebie mogłoby pomóć, wtedy jako tako wiesz z czym masz do czynienia i w którym kierunku uderzać do celu :)) Są przecież ludzie bardziej przywiązani do strony spiritualnej, odnajdujący się w tym aspekcie bardziej a są też tacy co będą na to zlewać i szukać doświadczeń bez wglądu na takie aspekty.
But you know I stay
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.