Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1794 / 124 / 0
Hahahahaha piękne, naprawdę %-D %-D %-D

Zgienty wpadaj na Szczecin będzie się działo :cheesy:. Też dziś grzałem, ale tylko 150, bo kac morderca :(.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 138 / 1 / 0
Te opakowania wyglądają jak rodzinny DOM :3
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Wogle tego pawia nazwałbym kodeina. Królowa kodeina. Dumna i majestatyczna, ale jednak kurwa %-D. "I fucked the queen" nabiera nowego znaczenia :cheesy:.

Wogle to mojego kota, którego przygarnąłem rok temu nazwałem kodeina :).
  • 1509 / 223 / 0
Uroboros pisze:
Hexe pisze:
Swoją drogą w niedzielę przyszło do mnie (dostałam!) 150 mg z Antka, którego sobie elegancko filtrowałam ku ekstrakcji na legalu na starym mieście pod informacją turystyczną. %-D Baby na spacerach odwracały bachorom głowy, ich mężowie (czy chujwikto) patrzyli z obrzydzeniem na mnie na tych schodach nad dwoma kubkami jednorazowymi i poćpanego speedem kolegę. A później odwiedziliśmy jednego z użytkowników forum. Udane popołudnie. Jak na dobre 3 miesiące (teraz to chyba już ze 4 będą biły) abstynencji i tylko kilkurazowe odstępstwa od tego to słabe wejście i słabe trzymanie tej kody, oj słabe.
Hahahahah, moja krew %-D!
Ajax! %-D

Paw śliczny. Urzeka mnie to połączenie pawia, purpury i Tjokosów. :D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 3497 / 741 / 9
Kurwa wyszedlem z wprawy. Prawie nie dalem rady przelknac 10-ciu tabsow. Ale spiąłem się jak dziwka z bukkake i przeszlo. Druga dycha laduje na 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2882 / 303 / 0
Jestem za tym pawiem, urzekł mnie. Ale coś czuję że prędzej zrobimy trzysetną stronę niż będzie nowa knajpa %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1509 / 223 / 0
^ Też tak czuję, bo turas nie spieszy się ze zrobieniem nowej knajpy. Leń patentowany jeden. : <
  • 1794 / 124 / 0
Wspólnymi siłami się udało :cheesy:. Dobra, to dawajcie dobijamy do 300 zanim Turas tu zajrzy.
  • 1509 / 223 / 0
I tak pierdolimy głupoty bez sensu, to da się zrobić nawet dzisiaj, Uro. %-D
  • 3497 / 741 / 9
Jak na razie jestem sceptycznie nastawiony. Niby ma grzac ale szalu ni ma. No nie wiem moze mialem pelny zoladek. Kodo, zaskocz mnie, ja Ci w tym nie pomoge.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.