Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Na pewno lud z forum testował ten specyfik. Ciekawi mnie, jak na was działa w porównaniu z innymi stymulantami.
Tu moja opinia nt. tej substancji: post2055301.html#p2055301
EDIT: Warto tylko dodać, że jest tak mega żrące, że od tygodnia mi krew leci z nosa tak mi te 250mg wyżarło śluzówę. Robią się strupy itp. A żre w nosie jak nic innego.
EDIT2: Bardzo mi zależy na opiniach innych osób, szczególnie takich które próbowały innych alfa-pirolidynoketonów! A to dlatego, że chciałbym wiedzieć, czy istnieje jakaś lepsza alternatywa dla 4f-pv8, która trzyma mniej więcej przez te 60-90 minut, równie szybko wchodzi i powoduje taką, albo nawet lepszą euforię, nie tylko na wejściu. No i coś, co daje taką, albo lepszą motywację do działania jak 4f-pv8, a jednocześnie nie wykurwia z butów tak mocarnie, że trzeba wierzgać nogami jak pojeb.
Z góry dziękuję
Kłamałem z tym u góry :)
IUPAC-name 1-(4-fluorophenyl)-2-(pyrrolidin-1-yl)heptan-1-one HCl
Synonyms 4-F-PV8 HCl 4-fluoro α-PHPP HCl
Cas number N/A
Purity 98.0 % min.
Appearance Off-white powder
Przerobiłem kiedyś sztukę PV8. Ogólnie rzecz biorąc, mocno się rozczarowałem, bo był to pierwszy i ostatni raz z owianymi schizogenną sławą pirolidynoglutokutasami. Pusty speed w akompaniamencie trzeszczących jelit, skwaszona mina, delirium zafundowane gratis bez alko i nieznośna potrzeba zrobienia sobie krzywdy. Po wszystkim natomiast uczucie, że coś na stałe zepsuło się w moim mózgu. Być może to prawda, ale tak czy inaczej było słabiutko.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.