Uroboros pisze:Hahaha, nieraz tak miałem, kurwy demoralizujące, człowiek chce kulturalnie przerwę zrobić, ambitnie deksa je, a te wciskają na siłę kodę.
Swoją drogą w niedzielę przyszło do mnie (dostałam!) 150 mg z Antka, którego sobie elegancko filtrowałam ku ekstrakcji na legalu na starym mieście pod informacją turystyczną.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Jednak po wczorajszym kodzeniu stwierdzam ze lepiej polknac tabletki w calosci bo faza trwa dluzej
Pora poszukać kogoś lepszego na Twoje miejsce, pierdol sie tfu!
A tak serio to weź może z makiem coś spróbuj albo w ogóle daj sobie siana, hm ?
To ona jest śmieszna xD Narkotyk który nie czesze, nie pije syropu codziennie to powinien działać co za spierdolona substancja
Takie pierdolenie, nie bierz tego na poważnie nie jestem jakoś bardzo przejęty z tego powodu(no może troszeczkę, góra pół godzinki od niewejścia fazy of course xD)
Ja juz sie do tego przyzwyczailem
Drevolt pisze: Ja juz sie do tego przyzwyczailem
Pora lulu, już 36h minęłoo z otwartymi powiekami
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.