Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Czy po DXM doświadczas tego paskudnego swędzenia?
Tak
295
58%
Nie
182
36%
Nie wiem?
35
7%

Liczba głosów: 512

ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ohi »
mnie kiedyś swędziało.........teraz przestało, nie wiem czy to przez tolerancję czy co, ale przestało :P może przez długotrwaałe używanie ;)
Uwaga! Użytkownik ohi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
mnie na szczęście nigdy nic nie swędziało :-D
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Mnie przy pierwszych tripach swędziało ale i tak zbytnio nie przeszkadzało.Teraz gdy czuję pieczenie np. na karku to kojarzy mi się to z ogromną przyjemnością %-D Nie jest to miłe w 100% ale ja się wtedy smyram tam gdzie swędzi i po kłopocie :o)
:kawa: & :skret: o n l y
  • 659 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: aspa »
Nie swędzi do 450mg - tak mniej wiecej , powyzej tak, im wieksza dawka tym wieksze swedzenie.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
ja tez potwierdzam, ze swedzenie zalezy od przyjmowanych dawek, a nie od doswiadczenia. zaczynalem od 450mg i przez nastepne ~10 razy nie zwiekszalem dawki i ani razu nie dolegalo mi nic powazniejszego. po 675mg praktycznie nie odczuwalem swedzenia, bo az mnie klulo i mimo, ze sie nie drapalem to przestalo mnie wyginac dopiero po godzinie...
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ren »
no a mnie rzadko swędzi. może za pierwszym razem pieczenie karku, ale przeszło ja sobie mokrą husteczkę przyłożyłam. ostatnio noga mnie swędziała i przestałam drapać jak się robiła czerwona :D
Uwaga! Użytkownik Ren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 7 / 0
Ja nie wiem.

Dawno nie brałem.
Uwaga! Użytkownik Sterylny Marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mindtools »
no coz, raz tak raz nie, a takiej opcji nie widze
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: piortek »
na jakies 20 dotychczasowych bran swedzialo mnie tylko raz, na ostatniej jezdzie, otoz ujebal mnie komar w leb i zaczalem drapac i poczulem, ze swedzenie po komarze przeszlo a pojawilo sie jakies takie inne, dziwne. nie moglem przestan drapac az sie zorientowalem ze to rpzez dex. no to przestalem, skupilem sie na czyms innym i od razu przeszlo %-D
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: poczwara »
Zdarzyło mi się tylko raz - co prawda takie, że myślałam że zdechnę, a jako że mam bardzo długie paznokcie, to bałam się później siebie oglądać ;) ale ogólnie było wtedy kiepsko, żadnego tripa, jedynie bezsenność i zmulenie.
Za to moją siostrę zawsze okropnie swędzi i po tym właśnie poznaje, że jej wchodzi :-D
"...Down in a hole, losin' my soul
Down in a hole, losin' control
I'd like to fly
But my wings have been so denied ..."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.