Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1794 / 124 / 0
Sam mówię chińskie bajki xD. No język wkurwiający, ale wszak nie dla dźwięku to oglądam, tylko fabuły :) - a ta w niektórych produkcjach jest genialna. Trza tylko umieć znaleźć coś wartościowego w morzu gówna.

Fakt, że ciężko znaleźć lepszą nazwę od tej co jest obecnie :S. Może niech zostanie?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1509 / 223 / 0
Jak już wspomniałam - miałam do czynienia z tym całym "Death Note", które tak serdecznie polecałeś. Jak dla mnie gówno. %-D

Mnie się ten paw i ogół rzygów podoba, więc może jednak ? :D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1794 / 124 / 0
No może, ja lubię produkcje, w których trzeba trochę mózgu używać, jakieś zagadki itp. Albo rozkminianie jak to wszystko ja bym zaplanował i patrzenie co zrobi główny bohater :S. W serialach ciężko o wymagające produkcje. Chyba, że znacie coś ciekawego, to chętnie złapię, bo obecnie Black Mirror oglądałem wczoraj w nocy i zajebiste, polecam gorąco (od 2 odcinka, bo pierwszy taki niespecjalny). Poza tym uwielbiam (zgrzany) rozwiązywać łamigłówki i krzyżówki, ale o tym wspominałem już kiedyś :).
  • 138 / 1 / 0
Oglądam Death Notę, pierwsza styczność z Anime, może w głębokim dzieciństwie jakiś Tsubasa a to animopodobne nie?
Obejrzałem dopiero z 5 odcinków i oglądam z lektorem wiec ten ich dziwaczny dialekt nie wkurwia moich zgrzanych uszu xD
Pięknie L zrobił w chuja Kire tym nagraniem puszczonym tylko w obrębie jego miasta i ten podłożony skazaniec, w ogóle na chuj on zabija skazańców, szkoda tego zeszytu bo pewnie w końcu mu się skończy miejsce nie?
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
Ostatni romans z dexem miałem jakieś 7-8 lat temu więc na dobrą sprawę nie wiem co to faza po dexie ale dziś wjeżdża 5 tabsów aco (właśnie zjedzone) i za godzinę 150mg patronki tego działu, stay tuned - liczę na efekty
My abandoned narcotics have abandoned me.
  • 1794 / 124 / 0
Ja mam mangę z fajoską okładką xd. I w mandze po każdym rozdziale są pisane zasady Death Note'a po jednej. W sumie ich ponad sto wyszło. Jedna z nich to jest, że się kartki nie kończą :S.

Dobra nie jebiemy już tu o anime, bo wkurwiamy pewnie pozostałą część użyttkowników xD. Ja dziś nie grzałem i jak dobrze pójdzie jutro też nie. Chyba, że stanie się jedna z możliwości rozwinięcia akcji; wtedy pierwsze co zrobię, to pójdę do apteki :). I tak, chodzi o miłość.
  • 1683 / 126 / 0
Ja juz ponad tydzien nie grzeje ale czuje ze czas isc do apteki
  • 2881 / 303 / 0
Daleko ta całodobowa?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1683 / 126 / 0
Nie dzis, w tygodniu sie przejde w dzien i kupie
  • 1794 / 124 / 0
Jak znam siebie to pewnie i tak jakimś cudem jutro będę grzał, ale założenie jest, że nie i chuj %-D.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.