4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / 3 / 0
Nie tylko kreski xd ale kreski nas połączyły :)

Przeniesiono do odpowiedniego tematu - tur3k
  • 7 / / 0
Oby to się jeszcze nie skończyło tak że zamiast go z tego wyciągniesz to on wciągnie w to Ciebie

• 1121 / 157 / 0
@amfa
Albo może się skończyć na innych narkotykach a wtedy już tak łatwo o "połączenie" może nie być. Dwóch ćpających ludzi w związku to nie ciekawe opcja..

"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 46 / 2 / 0
Dokładnie, jedna osoba cpajaca w związku to o jedna za dużo.

No ale jeśli jakoś chcesz mu pomóc to NIGDY nie pozwalaj mu cpac. Musisz być twarda, albo Ty albo cpanie.
Niech skasuje numery wszystkich ludzi z którymi ćpa, dilerów. Niech odbije od tego środowiska. Na mnie to podzialalo. Przez pewien czas, później znów raz, drugi i wszystko poszło się jebac... No ale może jemu/wam się uda. Życzę jak najlepiej, ale nie wierzę jeśli mam być szczery.

• 2883 / 303 / 0
No, ludzie niestety długo po fakcie uświadamiają sobie że miłość jest najlepszym narkotykiem, a reszta tych proszków to tylko marny dopalacz. Niestety po ten drugi o wiele łątwiej się sięga.

Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 20 / 2 / 0
Mój chłopak twierdzi że on nie potrafi kochać..

• 1321 / 18 / 0
Widzisz... Nawet on chce Cię uchronić przed sobą.

Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 46 / 2 / 0
Widzisz, a wcześniej pisałaś, że on Cię kocha. Pamiętaj, że każdy cpun to mistrz w oklamywaniu...

• 1628 / 199 / 0
amfakitana pisze:
A ja z moją ukochaną jesteśmy razem od ponad roku i to wspólne walenie kresek nas połączyło i dalej tak jest :) więc chuja prawda ze dla narkomana najważniejsze dragstery :)
Żeby potem nie było:

"Z prochu powstałeś, w proch się obrócisz."

Ale życzę szczęścia. Nie mogę powiedzieć, że się nie uda. :old:

• 20 / 2 / 0
Bo mnie kocha, tyko że on mówi różne rzeczy, to zależy od jego stanu.. i nie wiem już sama kiedy mówi prawdę a kiedy nie.

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.