Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 42 / 0
kodeina z rana jak smietana
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 486 / 27 / 0
marihuana. Chyba najmniej inwazyjna używka do częstego stosowania
ciris@tutanota.com
  • 5383 / 990 / 0
U mnie ze stazem, coraz wiecej sie nadaje , Patrze w lustro - "a chuj, nie widać po mnie i ide do roboty" . Piekny mechanizm zaklamania rzeczywistoscii tu działa.

A tak to najczesciej GBL + jakies 2fma, 2fa. Benzo w niskiej dawce... Jak jestes zqazwyczaj smutny a nagle wskoczysz do roboty jak Pan zycia, nerwowo sie ruszac, albo zaczniesz walic euforia to ktos sie skuma. Oczy , to co mowisz,, zachowanie
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2876 / 267 / 0
whitealex pisze:
Marihuana. Chyba najmniej inwazyjna używka do częstego stosowania
zdecydowanie, tzn. na początku "kariery" to oczywiście strasznie mocno muli i się raczej dużo konstruktywnych rzeczy nie zrobi, natomiast jak u mnie leci już któryś rok ciągu to mi już nie przeszkadza w niczym. fizycznie nie wyniszcza żołądka jak inne używki, można jeść (chociaż czasem chciałoby się mniej, dużo mniej), zachowanie jest normalne i w moim przypadku 100% naturalne, tzn. nie ma opcji żeby ktoś się zorientował. rozumiem, że po innych używkach po tylu latach ciągu zachowywałbym się normalnie, jadł, spał, jednak organizm pewnie nie byłby w zbyt dobrym stanie - po mj mi to nie grozi, jedna miłość do bucha
  • 1544 / 198 / 0
Oczywiście że taka używka jest mj, która można palic codziennie bez wiekszych konsekwencji
  • 14 / / 0
Syntetyczne kanna- ale nie polecam, choć stosuję
Uwaga! Użytkownik okoekstatyczny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
DXM na 1/2 plateau jak dla mnie
  • 2278 / 278 / 3
Selegilina i pea.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 4 / / 0
alkohol, kodeina, kofeina, marihuana a z harcorowych to niezbyt duze ilości speeda [w dzień a jakIeś klony na wieczór koks i niektóre b-k tez da rade z benzo
  • 6 / / 0
U mnie świetnie sprawdza się benzo, głównie ze względu na moje problemy psychiczne (nerwica, mania) i jedzenie klonazepmu na zmianę z alprą nawet nie tyle, że ułatwia mi funkcjonowanie, a wręcz mi je umożliwia. Emocje przestały brać górę nad wszystkim i takim sposobem się wjebałam.
Myślę, że mj to faktycznie najlepsza i najbezpieczniejsza opcja, ale u mnie się nie sprawdza.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.