Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1130 / 48 / 0
Czas ladowania to wlasnie jedyna roznica. Pod jezyk jest szybciej.
  • 1344 / 145 / 8
dziś pierwszy raz spróbowałem alpry. lekarz który wcześniej przepisał mi fluoxetyne usłyszał dziś ode mnie że nie działa to na mnie i byłem poczęstowany alproxem 1mg i że zdziałał cuda.
więc przepisał mi 2x Alprox 30tabl. 1mg :*) oczywiście w żadnej aptece nie było więc kupiłem zamienniki.
pierwszy kontakt 0.5mg równolegle z kodeiną w dawce 150mg i żubr co by ładnie się zmieszało. fajnie to jest :-)
w ogóle świat wydawał się piękniejszy i taki żywy.
jakby mi się skończyły tabletki po 2 miesiącach mam wpaść po receptę.
także już w karcie mam alprazolam 1mg na start i problem z głowy. czeka mnie wiele miłych chwil :hug:
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 33 / 1 / 0
W sumie to Alprox to najtańszy zamiennik :) mi jakoś lepiej wchodzi Alpragen, słodyszy jest...
Następnym razem wezmę Xanax ale jakoś tak cena zawsze przemawia za tymi tańszymi :)
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2016 przez ynsiwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 954 / 51 / 0
Alprox... jestem kurewsko pewien, że gdzieś to widziałem. Tylko gdzie - u kogo? Babcia? Babcia kumpla? Kurwa, na bank widziałem u kogoś na chacie i BEZ WIEDZY, ŻE TO ALPRA (no fakt, nazwa leku w ogóle nie podobna do składu...) przeszedłem obok niej obojętnie... Inaczej to tryb-kleptoman byłby prawie pewny %-D. Albo to była tylko jebana Hitaxa na alergię... Teraz tryb-rutkowski podświadomie w psychice dopóki nie znajdę źródła prawdy.
  • 45 / 2 / 0
cbsz pisze:
dziś pierwszy raz spróbowałem alpry. lekarz który wcześniej przepisał mi fluoxetyne usłyszał dziś ode mnie że nie działa to na mnie i byłem poczęstowany alproxem 1mg i że zdziałał cuda.
więc przepisał mi 2x Alprox 30tabl. 1mg :*) oczywiście w żadnej aptece nie było więc kupiłem zamienniki.
pierwszy kontakt 0.5mg równolegle z kodeiną w dawce 150mg i żubr co by ładnie się zmieszało. fajnie to jest :-)
w ogóle świat wydawał się piękniejszy i taki żywy.
jakby mi się skończyły tabletki po 2 miesiącach mam wpaść po receptę.
także już w karcie mam alprazolam 1mg na start i problem z głowy. czeka mnie wiele miłych chwil :hug:

Gratulacje ;D Masz wielkie szanse dołączyć do grona benzombie :emo:
Na górze Tramadol,
na dole Tramadol itd. :-p
  • 492 / 16 / 25
Nie każdy polubi alpre jako drag rekreacyjny. Jednak zdecydowana większość pokocha.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 438 / 18 / 0
cbsz pisze:
dziś pierwszy raz spróbowałem alpry. czeka mnie wiele miłych chwil :hug:
To cudownie :*) Tych nie miłych też nie unikniesz.
Bardzo mądra decyzja. Proszę podziel się z nami, jak już nie będziesz mógł wyjść z łóżka i zjeść śniadania bez jednej tabletki.
Wszyscy czekamy na takie historie, nigdy mało.
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1344 / 145 / 8
@brainless @samedobretopy

60mg alpry na start to mało prawda? %-D

wiem że benzo robi z człeka zombie, czytałem dużo o benzo i będę rekreacyjnie zażywał bądź do miksów :-)
wiem że "martwicie" się o mnie bo wkraczam na ścieżkę często bez drogi powrotnej ale to moje życie, będę robił co chce :gun:

peace i powodzenia :-)
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 45 / 2 / 0
Skończy ci się szybciej niż myślisz mruczku :cheesy:
Na górze Tramadol,
na dole Tramadol itd. :-p
  • 968 / 95 / 0
mnie alpra nie kopie.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.