http://www.neuralstem.com/docs/5Nov14CNSSummitFinal.pdf
Nie podajemy nazw sprzedawców - SRTN
Łączę z ekstraktem różeńcem i piracetamem, czuję taki wenętrzny luz i spokój oraz mam taką jasność umysłu i klarowność myślenia (przez pierwsze parę dni, też miałem takie nasycenie kolorów i widzenie w HD, teraz trochę to osłabło).
Ten mixs sprawdził się dla mnie lepiej niż benzo w stresujących sytuacjach, zobaczymy jak to będzie dalej, myślę stosować przez 1 ewentualnie 2 miesiące po 20mg, a potem cyklicznie po 3-4dni i przerwa.
http://investor.neuralstem.com/mobile.v ... id=2179002
BluszczykKurdybanek pisze:Obserwuje ktos z was zwiększoną klarowność i częstotliwość snów po NSI? Albo po prostu lepsze ich zapamiętywanie?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.