Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
i zwyczajne zapodanie pod jezyk zero efektu musze wiec wyciagnac, moge to robic jak z transtekami?
tj. gorzala z kwaskiem i gotowanie na ogniu,ew,namoczenie juz 2h wczesniej i dopiero ogien,
taki roztwor aplikuje donosowo co przy buprze bylo najwydajniejsze i mocne szybkie poza igla,
bo odczynnik zanim zkoluje i wydam kasy a mam tylko 2 wiec nie wiem czy sie oplaca i czy moja metoda jest
dobra do plastrow durogesic.prosze o podpowiedzi z gory dziekuje.
Nycomed pisze:Szybkie pytanko bo jestem nowy w dziale fent. Durogesic 100 . Tolerancja srednia. Wczesniej mst 200 oxy 80 duuuzo potem bupra 1,5 miecha i teraz tokerka jest srednia. Jakie dawki zarzucic na ile pociac ?jest tam chyba 16 mg fenta w plastrze , ile milogram / mikrogram zeby bylo dobrze nie za mocno milo ale bez przesady?? Ile taki plasterek dziala?? Ssac go pod jezyk czy przykleic na dziaslo?? Podstawowe pytania zeby bylo git i zeby sobie krzywd y nie zrobic. Czekam na krociotka odpowiedz wiem ze nie mozna tego ieealnie wyloczyc ale prosze o wyjsciowa odpowiedz gdzie margines bledu bedzie nie tak maly zebym potem sam sobie uregulowal dawke.
a) IV + informacje o naszej tolerancji na 3 wybrane opioidy np Oxykodon, Majka, Bupra
b) żucie
c) podanie S.C.
d) inne?
2. Nazwa leku, fenta występująca pod postacią:
a) plastrów > durogesic, > matri~, > fen~ activ~, + ETC. *odnośnik do tematu o ekstrakcji z roznych sys. tran.
b) w prochu
c) wyekstraktowany - gotowy do IV/ampułki
d) aerozol ?
3. Ile mg na ile cm2 takiego a takiego plastra? (pamiętam że plastry durogesic 100ug/h maja w sobie 16,8mg fenty na około 40cm2)
a)durogesic 25/50/100/ ?
b)matrifen ?
c)fentanyl actavis ?
4. Pytania własne:
a) BezpieczeństwoHigienyPracyĆpania (!!!)FENTANYL jest śmiertelnie groźny nawet dla doświadczonych użytkowników opio :old:
b) opis stanu w który celujemy - lekko/mocno albo jak brać żeby było mocno+krótki albo delikatnie+dorzucane tak, aby dać efekt ~długo
c) pytania o efekty ciągów, o przewidywaną siłę skręta w oparciu o powyższe 'dane' i załozenia
myślę że to tyle.
teraz dla przykładu zredaguje posta kolegi @up na tyle na ile rozumiem i jestem w stanie.
1. Sposób podanie który nas interesuje:
a) Nie wspominam, nie myślę na razie o podawaniu IV
Mam informacje o mojej tolerancji - moim zdaniem jest ona średnia, przyjmowałem drogą p.o. takie opio jak morfina pod postacią tabletek powlekanych o nazwue MST Continuus 200mg w najwyższej dost dawce, tak samo jak w przypadku kolejnego punktu czyli Oxycontinu po 80mg, brane do paru razy dziennie - obie substancje brane w dużych ilościach, poźniej na okres 6 tygodni na tapetę wlatuje Bupra - pod postacią plastrów Transtec, których gramatury ani branych dawek nie pamiętam, lecz uważam że obniżyła moją tolerancje z dużej/b. dużej na średnią.
b) Jak sprawa się ma jeśli chodzi o żucie pod językiem/na dziąśle? Mam doświadczenia w tym sposobie adminitracji z przygody z Transecami.
2. Posiadam fente występująca pod postacią:
Durogesic 100ug/h - plaster transdentalny.
3. Chciałbym wiedzieć ile mg substancji czynnej zawiera cały plaster/jeden cm2?
a) a także na jak duże kawalki pociąć plaster?
b) i na ile kawałków pociąć plaster?
4. Istotne dla mnie kwestie:
a) Chcę jest żeby bylo git i zeby sobie krzywdy nie zrobić.
b) Chcę żeby bylo dobrze nie za mocno milo ale bez przesady.
c) Jakie dawki na początek?
d) Ile taki plasterek działa?
e) Prosze o wyjsciowa odpowiedz gdzie margines bledu bedzie nie tak maly zebym potem sam sobie uregulowal dawke
:-)
białymiś290918 pisze: Mam znajomego, co był w długich ciągach na beta ketonach i amfetaminie, używał non stop askorbinianu sodu, o wiele lepiej się czuł, miał o wiele mniej skutków ubocznych, sam mu o tym powiedziałem. Szczegóły znajdziecie w książce " Jerzy Zięba - Ukryte terapie " co prawda o nowotworach, ale opisane jest w jaki sposób to działa dokładnie. Jest zdolna usuwać metale ciężkie nawet ołów, rtęć.. po zatruciu cięzkich zatruciach, gdzie nie ma ratunku w zasadzie, podana DOŻYLNIE TYLE i szybko jak pozwala tłoczek (ale nie można jej podgrzewać... bo nie działa po kontakcie z wysoką temp.) sprawi że możesz powrócić do świata żywych ;) Więc cudo na prawdę.
trochę offtop, ale lepiej nie wierzyc takim szarlatanom co gloszą teorie ze hipnoza powieksza cycki...
Witamina c nie jest az tak cudowna jak piszesz, owszem pomaga oczyscic sie z amf, ktora jak wiadomo przede wszystkim wychodzi z moczem, ale nie przywroci cie do swiata zywych po zatruciu rtęcią :nuts:
And life ain't worth a dime
Get a girl with far away eyes
Mam bardzo ważne pytanie do jacoka(szacun!!), albo kogoś nie mniej kompetentnego
Jako że wydajesz mi się jednym z najbardziej kompetentnych w tej dziedzinie mam do Ciebie ważne (dla mnie) pytanie: mianowicie jak to jest dokładnie z tym jebanym matrifenem??
Wiem że metanol, etanol, woda z kwaskiem itd, ale mnie interesuje całkiem inna kwestia, mianowicie: nie chcę tego pukac(mniejsza o to dlaczego,jeśli chcesz,to wyjaśnię Ci to na priv., chodzi mi o branie dojapnie,a mianowicie: naklejkę 25ug/h dzielę na dwie równe części, jedną wkładam pod policzek, drugą częśc pod jęzor (uprzednio przepłukawszy gębę mocno ciepłą wodą z dodatkiem kwasku c.) trzymam to parę godzin(starając się nie przełykac śliny) i wydaje mi się ,a właściwie nie wydaję,bo często łapię przysypki, że to coś tam smyra , a może to tylko jebane placebo??, co myślisz w tym temacie,bo już zgłupiałem?? , będę bardzo wdzięczny za odp.
Pozdrawiam
Robiło pięknie. i tak mijał sezon za zesonem.
Pewnej nocy dostałem telefon "L nie zyje !!! Czaisz ! Zadlawil siewlasnymi rzygami - zajebał na Hendrixa.
Pierwsze co przyszlo mi to glowy to "i skad ja tera oxy wezme". A plan już był przygotowany pod fenta a tu taki wypadek
Normalna osoba zrobilaby rachunek sumienia i zaprzestałaby takicheksperymentów
Szkoda chłopa, miał z nami kwasu za miesiąś. Ale nie nie zmienia kaktu, że nadal czaimy się na fetna.
jakieś protipy -milewidzianae
Ewentualnie dzial syntezy. ANPP sobie kup, jest legalne i potem reakcja z chlorkiem propionylu i masz fenta ile chcesz, mozesz zabijac znajomych i zyc jak panicz. Do czasu az sie skonczy i zesrasz sie z bolu.
[ external image ]
Preparatyke masz w dziale syntezy. Nawet taki kretyn chemiczny jak ja bylby w stanie przeprowadzic ANPP do chlorowodorku fentanylu. Masz kase - masz wszystko. Chociaz ja majac tyle kasy wolalbym zainwestowac w kokaine, lepiej smiga :)
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/4/45c770b1-721b-4dee-b20b-aff9f9238c3f/1000004631.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250624%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250624T212502Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=7488fd2d9befdbe6a09724b666a3885996222c8578b7d631586d9f559729800b)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/musketamine.jpg)
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"
Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cement.jpg)
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu
Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kokoalfabet.jpg)
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki
Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.