Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 35 / / 0
oskar49 pisze:
Ja te koła jem w nl i są mega wrzuć najlepiej fotę to ci powiem czy to te same co w hol napisz jeszcze czy z drugiej strony masz przedzialke czy z obu stron napis breitling?
Z jednej strony jest napis, a z drugiej podziałka.
  • 13 / 1 / 0
A ta przedziałka w dropsach to jakiś wyznacznik, że dobry pill, czy to nie ma znaczenia?
Bo niby trafiłem na te z przedziałkami, fajnie wyrobione ale i tak raz klepały, raz nie. :rolleyes:
  • 2 / / 0
Pomarańczowe marihuanki ktoś cos słyszał?
Mogę zakupić i nie wiem czy jest sens.
  • 291 / 7 / 0
No to inne breitlingi niż są u mnie u mnie są grube prostokątne pomarańczowe i po obu stronach pisze breitling miękkie są ze bez siły przełamujesz i kryształów w środku bardzo dużo to jednak masz inne...
  • 1 / / 0
Różowe Chupa chups, kuj-pom.
Ktoś wie co to jest? Wziąłem wczoraj połówkę na próbę i było raczej dziwnie niż przyjemnie. Straszna lipa w bydzi od dłuzszego czasu nie moge nigdzie dostać mdma :/

real foto:

[ external image ]
  • 182 / / 0
Dobra, i tak na dniach robię testy, ale ktoś widział gdziekolwiek czerwone/różowe (coś pomiędzy) asy kier (serce), kształt prostokąta, na drugiej stronie jakby "tył" karty do gry, sporo tłoczeń, z podziałką na pół (teoretycznie normalnej na karcie do gry)? Stawiam na coś stanowczo innego niż MDxx, chce zrobic normalne testy i sprawdzic, ale jakby ktos mial info - piszta, nie strace odczynników. Na necie brak JAKIEGOKOLWIEK info, opisy nie trafiaja, nie ma zadnego zdjecia/informacji. Postaram sie wstawic foto jakby nikt nic nie wybielil i mnie nie oswiecil. Zreszta i caly test wstawie gdzie trzeba, w ramach ostrzezenia bo to stanowczo nie MDxx....
Byleby znów baka była jak dawniej, i byle apteka otwarta do pólnocy najmarniej
Byleby mocno zaszumiało w bani, bylebym euforie znów poczuł gdzieś przy krtani ^^
  • 2948 / 247 / 0
2wiadra4piwa pisze:
A ta przedziałka w dropsach to jakiś wyznacznik, że dobry pill, czy to nie ma znaczenia?
%-D Nie, przedziałka dropsa nie ma wpływu na jego moc. Może za to pomóc zidentyfikować konkretną partię i określić czy jest klepliwa. Np w jednym województwie pojawiają się w tym samym czasie dajmy na to czerwone wisienki, jedne z przedziałką, drugie bez i jedne są na MDMA a drugie na jakiejś chujni - po testach swoich/znajomych wiesz które brać, a których unikać.
  • 13 / 1 / 0
Ale szydera tym emotikonem. Nie chodziło mi, że przedziałka daje moc, tylko czy to wyznacznik jakości, dobrego pillsa. Bo użytkownicy co pytają o swoje dropsy to zazwyczaj otrzymują pytanie od zaawansowanych użytkowników "czy masz przedziałkę z tyłu?" - Jakby był to wyznacznik true MDMA. No ale dzięki za informację :)
  • 2948 / 247 / 0
Po prostu się nie zrozumieliśmy do końca, bywa ;)
  • 275 / 4 / 0
rolexy, małopolskie są różne kolory ktoś coś wie?
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.