Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 123 / 5 / 0
Depresja ok, ale czy ktoś wie, jak psychodeliki miałyby wpływać na nerwicę?
Uwaga! Użytkownik patchouli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 154 / 1
Ja bym osobiście nie próbował. Nerwica to jednak coś innego niż depresja, a już szczególnie przy większych dawkach psychodeliku może się ta różnica ujawnić. Chociaż każdy powinien spróbować we własnym zakresie.

Co do leczenia depresji, to rzeczywiście obiecujące wyniki. Ja osobiście od 7 lat mam stan przynajmniej lekkiej depresji i muszę przyznać, że grzyby chociaż troszeczkę niedocenione przeze mnie, ale jeśli dobrze wykorzystane, potrafią człowieka "podbudować", jednak jest to jeden z wielu możliwych środków i powinien być rozpatrywany jako jeden z ostatnich do leczenia depresji, głównie ze względu na sam fakt, że to silny narkotyk.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.